jeden gatunek to super pomysł, patrzę na piny od Gosi i największe wrażenie robią na mnie te jedno, dwu gatunkowe. ale problem jest jeden... co poza sezonem danej rosliny.. trzeba dobrze przemyśleć wybor żeby nie okazalo się że zaraz na całym forum będą tylko seslerie
napewno musze to przetrawić i zastanowić sie co z tego co już mam jest do wykorzystania
i nadal pytanie czy dobrze wymysliłam z tym podzileniem rabaty obwódką z bukszpanu??
moje rododendrony dla Was
ten przesadzany w tym roku kwitnie bardziej niż wszystkie 4 razem wzięte w tamtym
a tu te przesadzane w listopadzie, chyba tez zakwitną?
moim skromnym zdaniem jest z nimi lepiej i to według mnie zasługa mikoryzy, którą dostały gdy przytargałam im trochę lasu
Kasiu bardzo Ci dziękuję ale pod samymi oknami nie chce mieć tyle krzewów. i cały widok na rabate bym tymi palbinami zasłoniła
siedząc na sofie widzę przez okno tarasowe akurat tą część w środku bukszpanu, potem jest spadek
nic nie mam do bukszpanu, jeszcze. poprostu jesli już to kostki, nie kule i tego się trzymam w sumie od poczatku ogródkowania. jedna z nielicznych rzeczy ktore pozostają u mnie niezmienne
Gosia wiesz co.. ja Cie chyba kocham! jesteś niemożliwa!!!
tyle pinów.........................
wieczór z głowy
i bardzo, baaaaaaaaaardzo się cieszę ze pomagasz mi wrócić na nowoczesne tory bo to one mi w duszy grają ale naprawdę bardzo ciężko skomponować coś gustownego i minimalistycznego. jestem Ci meeega wdzięczna!
To przyśpieszanie nawozem nie ma sensu, aktualny rozwój Diamantino na fotce, a ogólnie hortensje mam na bardzo różnym etapie rozwoju niezależnie od odmiany. Troszkę cierpliwości