Kwiatostany podobne ale sama rozeta u mnie niska, gęsta i ciemno zielona. Może dlatego że u mnie glina.
Tu widzę poszła w kwiatostany bo u mnie sprawdzałam po 5-6 wypuściła. Muszę jej zdjęcie zrobić dla porównania.
Popadł teraz deszczyk, ale wczoraj podlewałam do 21.00. Nowe rozwijające się róże
Aachener Dom
Sweet Parole olbrzymi kwiat chyba z 20 cm
James Galwey
Burgundy Iceberg
i jeszcze wiele innych
Bocian dostał do towarzystwa dwa rodzaje róż- fioletowe oraz pomarańczowe Fajnie wyglądają z kocimiętką i dużą ilością zieleni liści funkii oraz języczki pomarańczowej.
Teraz pora na zakątek Hanusi.
Nie kosztował mnie nic, poza ciężką pracą i paroma workami kory.Zasadziłam tam głównie rośliny z podziału z własnej działki.
Po roku prezentuje się tak.
Przepiękne te señoritas od razu mi się jakoś tak skojarzyło
Deszczyk jakby co to ja z miłą chęcią przyjmę bo latam i podlewam, a suuucho okrutnie jest mimo, że ze dwa dni temu padało.
Buziak
Warzywka, które co roku sadzę z Teściową. Gdyby nie Ona, pewnie nie dłabym rady go ogarnąć...Zawsze służy dobrą radą i pomocą. Zyczę Wam takiej Teściowej.
Dzisiaj zmarła moja babcia. Dzielna i silna kobieta walczyła 11 lat z rakiem. Zawsze uśmiechnięta i uczynna. Będzie mi jej brakowało. Jutro ostatnie pożegnanie. W tym tygodniu brat pochował swojego teścia. Miał tylko 55 lat. Rak sieje spustoszenie. Dziękuje Ci Babciu za to, że byłaś.