Basiu, jakie to miłe. A wędrować w takim towarzystwie, sama przyjemność. Jak zwiedzam to też myślę o Was, i chociaż tak chcę pokazać ciekawe miejsca. Mój M już nie może wysiedzieć w domu i chce mnie gdzieś zaciągnąć, a ja stawiam opór bo zwiedzanie fajne ale siły muszę zregenerować.
Gdy czytam książkę lub oglądam film z miejscami, gdzie byłam, odżywają wspomnienia, i to bardzo miłe uczucie.
Dąbrówkę ciemną dostałam od Ciebie, i dobrze się sprawuje. Przymiotno może się znajdzie bo szkoda by było, ale jakby zrobiło mi psikusa, to się do Ciebie uśmiechnę. Skalnica od Ciebie zaczyna kwitnąć, pokażę. Zaproszenie aktualne.
Bieli się KALINA, choć wolałabym te kule większe, jak ma Mala Mi.
AniuGor, Basiu, Karola (piękna piwonia.. rośnie już i ma się dobrze), KItek i wszyscy.. uciekam bo mam jeszcze trochę do zrobienia pilnych rzeczy na jutro.. .. a już późno....
Z tych zrobiłam bukiet do domu.. wycięłam kwiaty do wazonu... szok To tylko fragment krzewu
Juzia pytałaś u siebie o trawnik mój
Się nawadnia
Tu próby działania systemu nawadniającego
Odstawiliśmy fuche, teraz czekamy na resztę materiału - ma dojechać jutro - i czekamy na ziemię - ma dojechać jutro Żeby było ciekawiej szykuje się u mnie impreza - jutro
Wszystko na raz, jak ja to lubię
Ogólne z trawnikiem jesteśmy jakieś dwa tygodnie do tyłu. Codziennie pada więc nie trzeba by lać wody, podejrzewam, że jak przygotujemy glebe to przyjdą upały
wczoraj kulkowałam
pracowałam nad rabatką przy bramie, podlewałam też eliksirem z pokrzyw roślinki,
chcę zrobić kolejną dawkę zanim zaczną kwitnąć pokrzywy