Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:33, 16 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
Gosia no powiem że te czerny z tą miedzią super wygląda
podoba mnie siemmm

choinka u mnie by nie przeszła my to bardziej wsiowo

eukaliptusa mus złapać

,nie ma wsiowo, każdy ma inny styl i gust więc jak wszystko ze sobą gra to zawsze może byc cudnie w każdym stylu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 16 gru 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Doskonałość w każdym calu
To mnie zachwyca i trochę onieśmiela...

Przepiękny jest ten eukaliptus, chciałabym i ja

Kasiu- jak nei masz giełdy to popatrz w kwiaciarniach.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 16 gru 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Czekam, bo rąbek to za mało dla mnie.

tu był https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2118
i już jakby jest skończony
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:29, 16 gru 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
Gosiu wpadłam na szybciora i siedzę z rozdziawioną gębą, piękne wszystko !

kiedy my rozdziawimy japy u ciebie? czyli kiedy pokażesz soją aranżację? bo że będzie cudnei to juz wiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:28, 16 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
po prostu WOW ! a prezenty to tak pięknie zapakowane, że gdybym taki dostała to żal byłoby rozpakowywać

wczoraj an giełdzie były miętuski-piekne. już sobie wyobrazam jak będzie cudnie u ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:28, 16 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Ozdoby przecudne. Praca eMa niewątpliwie godna pochwały. Świetne.

Próbuję sobie wyobrazić rozmieszczenie pomieszczeń w Twoim domu i mniemam że jest bardzo nowoczesne. A jak zobaczyłam to piętro z widokiem na parter to się rozmarzyłam. Idealnie.

Kochana - ideałów nie ma
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:27, 16 gru 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
Cudnie a raczej zaje. ..fajnie .od razu humor mi poprawiłaś idę raz jeszcze oglądać.

,tak to napisalas ze aż sama jeszcze raz obejrzę z chęcią
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:27, 16 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
dobry plan.a potrójne bombki skopiuje ok?

Pewnei że można kopiować

w sumie to nie lubię tego pytania bo nie mam z tym problemu więc ogłaszam wszem i wobec jak macie ochotę kopiować - nie pytać-kopiować - no problem

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:41, 16 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

jak to robię - nie wiem w sumie to najpierw daję dzieciom sie wyżyć na swoich choinkach w pokuju, potem to wyciągam tylko to ca zaplanowałam zawieścic a resztę zamykam aby dzieci nei widziały, i jakoś tak ciesza sie że mogą tyle powieścić i chyab w tej uciesze nei zauważają że jest monotematycznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:41, 16 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

jak to robię - nie wiem w sumie to najpierw daję dzieciom sie wyżyć na swoich choinkach w pokuju, potem to wyciągam tylko to ca zaplanowałam zawieścic a resztę zamykam aby dzieci nei widziały, i jakoś tak ciesza sie że mogą tyle powieścić i chyab w tej uciesze nei zauważają że jest monotematycznie
Typografia ogrodu 13:39, 16 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
moaj mam latem miała identycznego ale w bili miła dobrze ponad 120cm wys. ogromny kwiat!
hmmm chyba nie kumam
Typografia ogrodu 13:39, 16 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

superowe
no
Typografia ogrodu 12:13, 16 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Uniwersalnym nawozem Bioponu dom balkon. Uważam że jest najlepszy. Przerwy robię na zimę. Całe lato normalnie faszeruję. Może dlatego ma siłę kwitnąć nawet podwójnie.
moaj mam latem miała identycznego ale w bili miła dobrze ponad 120cm wys. ogromny kwiat!
Ogród pod lasem 12:12, 16 gru 2016

Do góry
makadamia napisał(a)
Piękne, wysmakowane dekoracje

Ja bym się chętnie trzymała tradycji, ale w samą Wigilię to jest dużo roboty z pieczeniem i gotowaniem, nie ma czasu na ubieranie choinki.

Asia, dzięki Diamenty akurat kupione, ale to kilka zlutowanych drucików, więc żadna filozofia.

Kawa napisał(a)
ja też ubieram wcześniej
u nas zmroziło ale śniegu tyle co na lekarstwo

Dziś u mnie też mróz. Eh no mogłoby trochę śniegu spaść... Mały tak na niego czeka, a tu jak na złość

Dominika11 napisał(a)
pieknie

MirellaB napisał(a)
Ale ładnie

Domi, Mirella, dziękuję dziewczyny kochane!

malkul napisał(a)
Wiesz co, namysliłam się. Za to że masz tak ładnie to ci i posprzątam i pierników napiekę!
a na koniec całusa soczystego t(w same usteczka)

Hihi to zapraszam!!!

Miałam dziś ogarniać chałupę, ale dedlajny gonią. Może chociaż szybki odkurzaczyk.
Typografia ogrodu 12:12, 16 gru 2016

Do góry
sylwai napisał(a)

Sanseweria jest moim zdaniem bardzo elegancka,pasuje chyba do każdego wnętrza no i najważniejsze jest mało wymagająca.Przepraszam Asiu,że u Ciebie.Usuń jeśli przeszkadza

tez mam i tez lubię
Typografia ogrodu 12:11, 16 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Asia zobacz jaki czad
https://pl.pinterest.com/pin/450922981419112535/

superowe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:08, 16 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
piekna nowość
jak ty to robisz, ze potrafisz niezawiesic wszystko co masz na choince? zazdroszcze. ja w tym roku planuje sie ograniczyc ale zazwyczaj zawieszanie wszystkiego mi jakies półtorej godziny zajmowało
widze ze nawet w czasie budowy doniczka z trawka stała

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:07, 16 gru 2016

Do góry
iwka napisał(a)
mi pisałaś, to był deco color.

o widzisz dobrze że czuwasz merci
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:06, 16 gru 2016

Do góry
April napisał(a)
Świetna ta podstawka/stojak na zielone. Spore to, na oko 60cm a takie przestrzenne
I uwielbiam ten świecznik na cztery świece, do którego zawsze coś można upchnąć, a to bombki a to mech lub szyszki lub inne gadżeciki.
Eukaliptus uwielbiam, miałam wianki i ozdoby na lampie w zeszłym roku (wiszą do dziś, w świetnym stanie...)

I jeszcze opakowanie prezentów jest super. Nie używam tego koloru u siebie ale bardzo mi się podoba. Tu za modą nie podążę. Trzeba znać swoje ograniczenia.

ja znow myslę że w przyszłym roku pójdę w czerwień, w sumei dco roku tak mysle a potem wychodzi minimal ze mnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:05, 16 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

chyba to inny był. ale nie pamiętam gdzieś pisałam
mi pisałaś, to był deco color.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies