Kiedyś -dawno dawno temu- tez to słyszałam, teraz trzymam sie w ryzach Podoba mi się wersja mini stojaka z cyprysikiem
O kurcze,to nawet próbę prezentów się robi ? A ja jeszcze nawet nie kupiłam
ciesze sie że coś go skradło i że cię widzę ja zawsze w tęsknocie mobilizacja była a owszem
nowość ścisnęła mnie za serce cudnie
Aaaa mrau mrau, napasłam oczy Mamy takie same lampy nad stołem! A ta nowość extra, chciałam takie same nogi pod stół, ale prowizorka trzyma się mocno hehe. A ten spray to Duplicolor? Ja mam Bronze, ale jeszcze nie wypróbowałam.
podstawić fotel? kakao w łapke ?
Ech, Gocha! Pięknie!
nie mogę wyjść z zachwytu to się jeszcze trochę pozachwycam ...
o i mech znalazałaś
Tak samo mam Gosiu uwodzisz zdjęciami
Mała choineczka na wianku, jak to się mówi, skradła moje serce . Pięknie świątecznie, zazdroszczę mobilizacji .
No i mamy cooper Pięknie Gosia, ale to przecież wiesz
Jednak eukaliptus ! Gosiu teraz cudnie z nim ! Kropka nad i .. Ciekawe co ja z tego eukaliptusa wytworzę - też zakupiłam
Gośka, jak zwykle dekoracje extra! Szkoda, że tego talentu nie da się kupić na kg!
U Ciebie już bardzo świątecznie (dla mnie najpiękniejsze te ozdoby różowo-szaro-biało-srebrzyste, ale to nie trudno było przewidzieć)...moje przygotowania też w trakcie, ale choinki jeszcze na balkonie w Zabrzu czekają. W sobotę pszczyńska stanie
Szukasz choinki? Wczoraj marzenia z Twoją osobą w roli głównej z Magdą snułyśmy, a Ciebie nie ma nooo
... Ps a co do tego co cii.... sama mam ale jeszcze nie pomalowane..ale cii.