Ja miałam nn kupiona w markecie, ale kwitła bajecznie. Nie wiem, czy wiosną ruszy, bo jesienią wyglądał bardzo źle, teraz prawie wszystkie gałązki ma czarne, tak że liczę się z tym, że sobie nie poradziła. Na pewno poczekam trochę, może przesadzę w jakieś mniej widoczne miejsce i odbije, a twoja lina res też śliczna.
Jak bardzo się cieszę, że szybko odpowiadacie na pytania laika! Drodzy - dzięki bardzo!
Pani Danusiu, muszę to napisać - czytam z ogromnym zainteresowaniem Pani wypowiedzi, nic więcej w necie nie szukam, liczy się tylko Ogrodowisko
Czy na tak małej działce mogę przeprowadzić 2 rury drenażowe od połowy działki?
Od miejsca, gdzie zaczyna się stojąca woda? poniżej szkic.
Zastanawiam się również nad tym, ile cm nad rurą dać warstwy wyrównującej ziemi (zmieszanej z piaskiem).
Haniu, jak patrze na pogodę, to i u ciebie nie jest źle...idzie ta wiosenka
powoli juz będę częściej, az wam się znudzi, wiesz jak potrafie klepać w klawiaturę, teksty i foty
już niedługo posiedzimyzaraz mycie mebli, resztki grabienia i....szykuję warzywniak i kompostowniki
i tak chemii nigdy nie uzywam, bo zawsze mi czasu brakło, wyszło to na plus
miskant Zebrinus puszcza nowe źdźbła...szybko
ogniki od 3 lat nie traca liści
Polinko, ja raczej tylko paluchem, rany muszą się wygoić mój mężus działa, a ja lekkie ..listki itd
u mnie tylko rozplenica Litlle Bunny została, ona jest dosc wrazliwa na mróz i późno rusza, ale jest cudna, polecam
dasz radę, wytniesz po mistrzowsku
Tam gdzie jest napisane "płasko" ma być też rabata ale jej srodek podniesiony ma być wyżej co oznacza ciemniejszy kolor.Można też zamiast rabaty dać trawnik.
Pozwoliłam sobie na pewne moje sugestie,ale nie musisz się z nimi zgodzić.
Przesyłam Ci jeszcze widok bez żadnych nazw żebyś mogła komponować po swojemu.
Witajcie,
Powiem tak pogoda w Krynicy była cudowna (i pewnie nadal taka jest)
Narty w taką pogodę to była czysta przyjemność.
Nie wiem czy grupa ogrodowiskowa nadal się wybiera w przyszły weekend na narty, ale polecam serdecznie.
Ja
Moje dziecię które się naumiało jeździć na nartach
Bogdzia...całusów nigdy za wielepozdrawiam Bożenko
wiosna, ptaszki wija gniazda, albo raczej do starych wróciły, bo to samo miejsce nie ma Dzagi, wiec mają swobodę, bo Sonia pozwala zyc kazdemu stworzeniua dla Soni wezmę szczeniaka, ma potrzebę matkowania
Ula....takie słoneczko, w cieniu u mnie 8-10, że az dusza spiewa, zwłaszcza, że ja nie pracuję, wiec widzę kazdy dzień
niedługo znowu tu będzie busz wyjda byliny, hortensje sie zazielenia i będzie magicznie
Kasik....obcałowana, od razu lepiejzaraz z limkami i innymi bukietowymi trzeba ruszać! ewa004...odwzajemniam bużki Jula...zmieniałam styl zycia bardzo pracochłonny, ani chwili luzu, a potem padam, ale warto było, bo siły wróciły i jestem i mam nadzieję, że po 3 miesiacach nie pracowania, wrócę na wszystkie tory, również ogrodowepozdrawiam ja i tak częściej, jak Ty jestem
Na zewnątrz piękne słońce, nieco jeszcze chłodno, bo w nocy był przymrozek, ale z każdą godziną robi się cieplej. Ogród oglądam nadal tylko z okna, ale przynajmniej będzie czas na planowanie i zakupy::
Nowych zdjęć na razie brak, więc pokazuję z ubiegłego roku. Już niedługo tak będzie...