jej... przepraszam zaskoczyliście mnie ilością odpowiedzi, pierwsze zdjęcia stanu obcnego wstawię jeszcze dziś. Może też coś z domu, tak na dobry początek. Widok przez jedno z trzech okien w kuchni.
Przesadziłabym drzewko w rabatkę bo źle się będzie kosiło Środek zostawiłabym taki szeroki bo pewno dzieci będą chciały w coś pograć więc trawnik musi być spory. Żywopłot nie musi być koniecznie z cisów bo duże dużo kosztują. Może to być pergola porośnięta pnączami ale też piękny żywopłot grabowy czy bukowy.
Wszystkie fotki cudne, ale ta najbardziej chwyta mnie za serce
Uwielbiam zimne klimaty, sine morza i wiatr. Wakacje mojego życia spędziłam na Svalbardzie Mąż śmieje się, że w poprzednim wcieleniu byłam wikingiem
Byłam już kiedyś w Twoim ogródku, ale widzę, że stron przybyło, więc z przyjemnością nadrobię.
Już się tłumaczę. Mój ogródek powstawał w ubiegłym sezonie… właściwie jak tylko można było wbić pierwszą łopatę w ziemię. W grudniu ubiegłego roku posadziłam 4 główki czosnków.
Nigdy nic nigdy nie sadziłam z cebulek wiec postanowiłam zrobić testy czy mnie coś urośnie.
Usadziłam do ziemi, nieporadnie., jak postały donice - przesadziłam