Nie dam rady jednak odpowiedzieć na posty ale zdradzę Wam tylko gdzie dzisiaj byłam
Ogród przepiękny, robi ogromne wrażenie, panuje w nim elegancja i spokój a kunsztowna biżuteria ogrodowa dodaje uroku całości)))))))))))
nie że twój nie ciekawy ...bo oczy wytrzeszczyłam z wrażenia ...wszystko dopieszczone i ta zieleń trawnika ...suszy nie masz? czy wody dużo lejesz? wypielęgnowanie wzorowe
Iwonko Wiesz że ja to taka racjonalna nie jestem ... obserwuję że hakone bardzo się rozrasta ... ale znasz mnie ... u mnie to wszystko rośnie w miarę blisko ... jak jeszcze jedno i drugie podrośnie to będę miała kłopot ... a z drugiej strony tez nie można posadzić ich w zbyt dużej odległości bo nie będzie efektu ... jutro mogę sprawdzić najdalej posadzoną hakone i najbliżej buksa
No wiesz jedna trawa to jeszcze spoko ... mnie dodatkowo stipa nie lubi
A wylewka jest od początku taka ... ona sporo wystaje ... ale ile to mogę Ci powiedzieć jutro ... cały czas nie mogę oświetlić sobie tego miejsca pilotem bo w sumie mogłabym ci i teraz sprawdzić ... piszę z tarasu ... ale po ciemku to średnio może być ... jutro sprawdzę Ci na pewno