Mam nadzieję, że damy sobie jakoś z tym radę. Nie - spanie można odespać w dzień, ale pracy za Was nie nadrobię.
Dziś wielki przewrót, bo pchnęliśmy robotę mocno do przodu, ale zrodziły się nowe pomysły na lepsze - zmiany zmiany, ale kreatywne nie na przekór niczemu, ale po to aby stało się ładniej w ogrodzie i intymniej.
Wysadzamy 10 tui i zamieniamy na wielgaśne świerki.
Ten żółty kolor u buka nie utrzymuje się cały sezon, a zielenieje. Widziałąm fajne kolorowe żywopłoty z ligustru w dwóch kolorach, ale tez żółty może przemarzać niestety.
Danusiu, to wprost niesamowite!! to szmat czasu minęło, oj moja ci ona moja, ta róża szczerze ofiarowana, a do tego ostała się w doskonałych warunkach, miłości i trosce do roślin
Ratunkiem dla Ciebie jest koniecznie jednorodny mur z żywych roślin, w grę wchodzi świerk serbski, tuja Smaragd. Aureospicata, graby Fastigiata (kolumnowe) lub zwykły zywopłot z graba lub buka.
A nie można sąsiada jakoś wysłonić świerkami albo czymś... bo on całkiem z innej bajki jest i wisi nad Twoim ogrodem ...nie powiem jak co. To tak z żartem.
Ja mam tylko jedną, po co trzy, skasuj pozostałe w takim razie. Miałam Mozilla Firefox i mieliło zdjęcia, skasowałam. Teraz mi działa.
Zdjęcia zmniejszam w Picasa 3.
ka1sia - oczywiście przyjmujemy całą rodzinkę, bo pewnie będą "podczytywać" Ładnie już jest.
ela_nowakowska - witaj, coś czuję że rozmawiałam z Tobą długo dziś przez telefon, temat się zgadza
piotr_prokopiak - jeśli nie założysz własnego wątku, prosimy o wklejanie zdjęć swojej kolekcji w wątkach tematycznych o bylinach, krzewach itd. Zapraszamy do wzbogacania galerii kwiatowych i przekazywanie swoich doświadczeń w uprawie.
matty - witamy i pewnie się będziemy widywać na ekranie
tula - obiecaj mi: żadnych kompleksów, ogrodowisko leczy z nich Pozdrawiam
Ja też nie śpię, bo nakręciłam się niesamowicie tym co dziś kupiłam do swojego ogrodu, oczywiście za mało tego jest... jak by tu więcej sprowadzić? Okaże się w sobotę