Dzisiaj Mati wziął moją lustrzankę do ręki Po pracy będą jego zdjęcia a potem kilka moich.
Ciekawa jestem, jak wypadnie debiut młodego fotografa. Pa, lecę po kulkę z cisa i wybrać inne -jeszcze większe świerki.
Noooo to ciekawa jestem co z tych zdjęć wyjdzie
..jak ja bym tak chciała poczuć tą emocję kupowania takich ilości roślin I wcale nie chodzi o to, że miały by byc dla mnie Moge sobię wyobrazić ta rozkosz patrzenia na zapełnione wózki w szkółkach
Gosia - byłem z Danusią na jednych zakupach dla klienta i powiem Ci, że lepszej atrakcji ogrodnik mieć nie może!
Już wgrywam zdjęcia, miałam dziś ciężki i dłuuuugi dzień pracy. Dopiero pojechał pan od ścian wodnych i ciurkadełek, robiliśmy przymiarkę i ustalaliśmy wymiary elementów wodnych do tego ogrodu
A odnośnie zakupów ogrodniczych, to powiem Wam, że faktycznie to niesamowite kupować rośliny, oczy się radują
Rowek robiony przez angielskiego ogrodnika, wygrzebuje ziemię rękami. Po narzędziu.
a ja nawet nie wiedzialam, że przy kancikach są jakieś rowki
zatrzymałam się na 17 stronie, ale mam nadzieję, że dziś uda mi się u Ciebie nadrobić
Kiniu ja przedtem też nie wiedziałam, ale jak mi się kora zaczęła włóczyć po niby-trawie, to zaczęłam dociekać czemu u innych się to kupy trzyma
Teraz poprawiam
Czy w tym roku werbena wyrosła równie pięknie? Jeśli tak, to bardzo proszę choć o parę nasionek! Moja brama też marzy o takim towarzystwie
Mam na roślinach wszystkie uschnięte kwiatostany z nasionami, kto chce nasiona?
Po wysianiu zakwitną pewnie dopiero późnym latem, ale zawsze to coś. U mnie w tamtym roku same się wysiały przy bramie i kwitły latem.