A tutaj w zbliżeniu to gdzie spędzam najwięcej czasu:
Nie wiem co posadzić wzdłuż płotu od strony północnej- mam tam wąsko więc myślę nad bluszczem. I też brakuje kawałka żywopłotu na wschodniej wystawie przy końcu różanki. Chyba najlepiej będzie połączyć grabami nie ? Bo też mam tam wąsko ale może zmieszczę.. myślałam nad wąskimi cisami ale czy da się to połączyć żeby miało ręce i nogi?
Gratki Bogdziu .... 3000 w nowym wątku
Wiec powtórka z szampana.. toast za tak mądry wątek i jeszcze mądrzejszą ogrodniczkę
I ta łączka azaliowa pod oknem.... cud malina
PS> Pamiętaj, resztki szampana wklepujemy dla urody pod oczki
Wszyscy pokazują swoją twórczość a u mnie na razie niewiele, trochu jakby sen zimowy. Same sprawy techniczne. Ale za to przedstawiam Wam moje nowe zwierzątko. Red-zia. Niestety w stadzie jest ich łącznie trzy i te dwie nie wiedzieć czemu zawsze bardziej głodne. Ale red-zia wie jakie ma zadanie. Przygotować budżet na wiosnę. Listę roślinek już mam. Także pochwale się nieco później. Pozdrawiam ciepło na początek tygodnia.
Haniu ja się aż tak nie przejmuję. W pracy zostałem zahartowany i nauczono mnie że nie do każdego idzie się z sercem na dłoni. Gorsza Krysia. U nas zimy nie widać. Dziś było minus 4 i słoneczko jest. Podobno idzie ocieplenie. Beczkom ukradłem wodę i podlałem Rh i hortensje pod świerkiem.
Iwonko róże Ci się widzę popisały Baronowa piszesz najpiękniejsza mnie też bardzo się podoba ale Cina Girl powinna być całkiem żółta bez różu może cosik pomyliłaś albo masz inną różę pozdrówka
Pomimo braku czasu dla ogrodu on sobie świetnie poradził widać to po różyczkach i innych kwiatkach na wiosnę zrobisz resztę dbaj o młodego i córcię, pozdrówka
Ładnie w Międzyzdrojach też czasami tam bywałam i w Kamieniu Pomorskim trzepak też u mnie służy jako podpórka pod róże i powojniki, bo ni jak nie mogłam usunąć go z tamtego miejsca, zbyt mocno był zacementowany pozdrówka Asiu