I mam pytanie ogrodnicze - co to za drzewo? Rośnie w kołobrzeskim parku - piekne, z zielonymi zwisającymi gronami. Widać, że mocno się nasiewa, bo pełno maleńkich siewek było pod drzewami. Oczywiście skubnęłam sobie takie siewki i będę eksperymentować z hodowlą drzewka. Może zna ktoś nazwę?
Melduję dotarcie do domu, a po drodze zaliczyliśmy jeszcze zamek Krzyżtopór w miejscowości Ujazd Kwiatki podlane, czas wgrać zdjęcia, choć prawie wszystkie ma Ania już w komputerze, spieszę oglądać naszą kąpiel w stawie
Ale szaleństwo panowało, a niech mnie. Dziękujemy organizatorom za niezapomniane chwile
Danusia poczęstowała mnie pyszną kawą w prześlicznej filiżaneczce i poszłyśmy zwiedzać jej królestwo i powiem Wam, że w realu Danusi ogród wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Jest przytulny, kolorowy, dosłownie urzekający.
Danusi ogrod jest tak piękny że aż dech zatyka, jest tak jakby nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika ogrodnika amatora.
Mi aż wstyd oglądać zdjęcia tego ogrodu
Dlatego jestem Danusi bardzo wdzięczna, że zechciała go pokazać
A może 3 na 3 a nie 1 na 1? I miskant co jakiś czas np. Morning Light, wysokości potrzeba
Danuisu zakupiłam dzisiaj miskanty, poprzestawiałam doniczki i teraz dopiero rabata nabrala charakteru.
Jak tylko mąż skończy chodnik, to będę sadziła. Tyle, że posadzę 2 na 2. Tak jakos mi sie spasowało z ilością roślin.
Dzisiaj postaram się zrobić fotki.
Danusia poczęstowała mnie pyszną kawą w prześlicznej filiżaneczce i poszłyśmy zwiedzać jej królestwo i powiem Wam, że w realu Danusi ogród wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Jest przytulny, kolorowy, dosłownie urzekający.
Danusi ogrod jest tak piękny że aż dech zatyka, jest tak jakby nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika ogrodnika amatora.
Mi aż wstyd oglądać zdjęcia tego ogrodu
Danusiu, z całego serca dziękuję Ci za gościnę.
Jesteś fantastyczną, ciepłą i optymistyczną osobowością
Wizyta była niesamowicie inspirująca
Przekraczając próg posesji poczułam się jak Alicja w krainie czarów !
Otrzymałam wiele cennych rad i oczywiście prezent za który jeszcze raz dziękuję.
Bardzo się cieszę, że mogłam obejrzeć Twój ogród z bliska i za to, że dzielisz się z nami swoim doświadczeniem i wiedzą.
Dziękuję Ci również za umieszczenie zdjęć, ponieważ ja zostałam pozbawiona aparatu przez moje córki