Ogrodzonko rośnie w oczach i roślinki dochodzą prace cały czas ocho cho ale pięknie będzie Kasiu przegapiłam 600set poprawiam się to przez deszcz buziaki
Kłamałam mam jeszcze jedną fotkę z wczoraj.... i tu widać jesień, a na reszcie ogrodu, albo liście poleciały bez wybarwienia, albo jeszcze nie zaczęły się przebarwiać.. jeżeli idzie o kolory to w tym roku jest beznadziejnie.
U mnie tak samo,roboty było dużo ,ale już się obrobiłam,po doktorach teraz chodzę i tak mi czas leci,ale dziś na urodziny idziemy,na działce wszystko porobiłam i całe szczęście bo patrz jaka dziś pogoda.
A tykwy dla ciebie stoią w domu.Zobacz u mnie.Pozdrawiam
Małgoś busz i z buszu zawsze się coś pięknego wynurza super szarłaty powalające też zawsze je lubiłam i miałam teraz mi zginęły a pomponiki rewelacja wyszły Ta fota mnie zachwyca mmmmm
Macierzanka bardzo wdzięczne ziele które rozrasta się tworząc zielone dywany do tego pięknie pachnie olejkami eterycznymi,kwitnie fioletowymi kwiatuszkami,które wabią owady. Do tego bezproblemowa i kompromisowa w każdych warunkach jakiej jej zapewnimy Moja mama swojego czasu tak zafascynowana była macierzanką,że gości u mnie chyba już na każdej rabacie. Mam 3 gatunki które różnią się nasyceniem i odcieniem zieleni
Wczoraj zakaończyłam prace na działce ,cebulki wsadzone,skopane na zimę,wypalone,zostało tylko róże okopczykować i narzędzia pomyć
Piękna pogoda była,a dziś zimno i leje
Plony zebrane
Moje trawki jakby urosły.
Cudny ogród !!!!! I nic dziwnego że został nagrodzony. Gratulacje. A przy okazji chciałam zapytać jak szeroka jest rabata kolo hortensji i czy one nie zasłaniają okna, jak je przycinasz? Zaraz przy ziemi?