Witaj! wpadam w odwiedzinki oficjalnie bo bywam u ciebie często, masz piękny ogród, żeby mój M tak dbał jak ty
tarasik po prostu miodzio i mini oczko fajne , bezpieczne przy małym synku
pozdrawiam
Nie martw się nadrobimy.... jeszcze będziesz mieć mnie dość.
Czytam, że trawnik udało się skosić... złośliwość przedmiotów martwych.. na 3 auta mam 2 zepsute.. i kolejka do jednego długa
Madżen, u mnie seslerie autumnalis w pierwszym roku po posadzeniu stały w miejscu (sadziłam rok temu jedną partię i w tym roku wiosną drugą i te jak zaklęte mało urosły). Ale jak ruszyły po zimie, to w mig urosły, dosłownie w tydzień lub dwa zrobiły się z nich duże kępy, kilka razy większe od tego co sadziłam. Chyba jednak musisz wytrzymać do wiosny. Daj im szansę i nie przesadzaj, odwdzięczą się. Będą piekne duże jeże na wiosnę. One bardzo wcześnie startują i dla mnie to ich duża zaleta.
nie papryka? no raczej nie ale... to co to?
pomidory ci się rozszalały, tylko się cieszyć no i koniecznie ze śmietanką, ja lubię jeszcze z ogóreczkiem , choć wiem , że tych dwóch się nie łączy, ale wszystkiego sobie odmawiać?
Cudna hortka Great Star Będzie Pani z niej zadowolona
Rozplenice zostaw na ten rok.. podziel wiosną.. Trawy maja to do siebie, że starzeją sie... w środku.. dlatego raz na jakiś czas trzeba je wykopać, odciąć boki, a środek wyrzucić Nadmiar boczków idzie po znajomych.. i wszyscy sie cieszą
Jak teraz podzielisz, to 80%, że kępa zaraz uschnie.. za rok odbije, ale teraz będzie wyglądać dużo gorzej. W mojej glinie sie ekstra przesadza, ale nawet u mnie w zeszłym roku, po przeprowadzce rozplenica uschła.. w tym roku jest już piękna, ale jesień była na straty. Plułam sobie w mordkę, za świerzbiące łapki
Pięknie!
Narobiłeś się przy tej kostce Ale teraz już same przyjemności zostały.
Red Baron stoi na baczność, ta żółta żurawka wzmacnia czerwień innych żurawek i trawek. Jaka to odmiana taka żółta?
A carex evergold to ten na 1 planie? Świetna jasna plama.
Czym nawozisz żurawki i do kiedy można to robić?