Dziś chyba jako pierwszy z ogrodowiska zwiedziłem ogród Sylwii - no i jest suuuper. Wszystko super rośnie i jest starannie wykończone. Nie słodzę Ci Sylwuś, ale masz pięknie
O rany Sebcio .... dziękuję bardzo I za piękne kwiaty również jeszcze raz dzięki Jesteś facet na 102 i nie słodzę Ci Seba bo taka jest prawda !!!
no wiesz tworzą się pewne symbole , takim został Twój znak) a wiecie latam jak małpa po wątkach i spijam jak najwięcej o spotkaniu, fajnie chociaż tak)
Aldonko też jestem ciekawa. ale wszystko w rękach natury . pogoda dopisuje -cały dzień leje . fakt -korzeń nie wyglądał ciekawie..
Sebek jak ty byś tu jutro przyjechał rano z Sylwią to nie ma takiej siły , żeby mnie powstrzymała przed pojechaniem z wami do wa-wy.cały czas się wahałam .ale dzisiaj spadek formy ,więc decyzja padła na nie. tak więc nie kuś
No cóż - no żałuj Alinko, że nie byłaś
Z Sylwią mieliśmy niecny plan co by przyjechać do Ciebie - ja z jednej, Sylwia z drugiej strony. Może zgodzisz się na mały zjazd?
Dziś chyba jako pierwszy z ogrodowiska zwiedziłem ogród Sylwii - no i jest suuuper. Wszystko super rośnie i jest starannie wykończone. Nie słodzę Ci Sylwuś, ale masz pięknie