Oto pierwsza w historii ogrodowiska uprawa ogrodu przy pomocy wiertarki
Otóż wyjawię Wam tajemnicę:
Spadek ogrodu leci na pole marcghewkowe i w kilku miejscach przewierciliśmy dziury w fundamencie na wylot, a tam wzdłuż fundamentu połozyliśmy rurę drenarską. Woda będzie wylatywała na zewnątrz ogrodu.
Otóż sama Gabrysi odradziłam, bo skoro kiedyś zmieni płyty na tarasie to po co teraz inwestowac w takie ceny, za to będzie miała ścianę wodną z polerowanej stali, a donice drewniane przetarte na biało będą świetnie wyglądały.
Już skończone, pozmywane, podlane, ale taras został w rozgradiaszu niestety, ale to z powodu donic.
Etykietka gdzieś wcięło, zamieściłam w wątku Ani, może podpowie
Danusiu, założyłam ten wątek dla nas wszystkich, żeby zaznaczyc, oddzielic nowy sezon, nie chciałabym sama do niego wrzucac zdjęc .
Może źle zatytuowałam??
Jeśli ta róża z zielonym środkiem to również ta:
to będzie to Mme Hardy, ona ma takie oczko .
Szkoda Twojej William and Catherine, liczyłam na to, że ją u Ciebie lada dzień zobaczę w rozkwicie.
Moja róża od Ciebie właśnie rozkwita :*
A ja mam techniczne pytanie do Bogusława-R: A cóż Ty się tak tajemniczo uśmiechasz, po każdym pytaniu do Danusi?... Przecież to skarbnica wiedzy
Bogusław daje sygnały, że czyta, ale nie pisze
Czasami coś skrobnę, widząc zapracowanie Danusi staram się nie zajmować drobiazgami, daję czasami sygnał że jestem a Danisia i tak wie o mojej sympatii do Niej samej i mojej obecności.
Sekretny wielbiciel
Ale z tak poukładanym drewnem przed domkiem to się nie dziwię Danusi, że się nie sprzeciwia tej sympatii
Danusiu, założyłam ten wątek dla nas wszystkich, żeby zaznaczyc, oddzielic nowy sezon, nie chciałabym sama do niego wrzucac zdjęc .
Może źle zatytuowałam??
Szkoda Twojej William and Catherine, liczyłam na to, że ją u Ciebie lada dzień zobaczę w rozkwicie.
Może źle zatytuowałam??