sytuacja wyglada tak ze trawa zaczela wschodzic miejscami bardzo intesywnie ale miejscami w ogole.(dzis 17 dzien od siewu).
dodoatkowo od tego deszcu wyrosło sporo dzikiej trawy, perzu etc.
chce dosiac trawy za ok 2 tygodnie jak wzejdzie to co ma wzejsc z tego siewu ale jak perz bedzie w takim tempie rosl to nie bedzie gdzie siac.
mam plan zeby jak trawa urosnie do tych 10 cm przyciac ja razem z tym perzem i wtedy dosiac(podobnon perz nie lubi ciecia i jest go stosunkowo latwo w ten sposob wytepic).czy taki plan jest dobry? prosze o rady.moze jakas chemia ktora nie dziala na trawe a pomoze z perzem?
Czas zamówić kubki Ogrodowiska chyba, macie pomysł jaki kwiatek ma być?
Biorę z każdym kfiatkiem Dobry pomysł gut idea....
Ja też celebruję Twoje wpsiy..... czytam na głos...zarywajac nockę nie tylko moja ale i mojego M (co nie gotuje, najwyżej jeajeczniczkę zrobi) I dochodzę do wniosku, że mamy obydwie upodobanie do pisania zdań z kropeczkami......
Jestem fanką Twojego M. Jestem fankaTwojego pisania >........ jak popjedziemy do DOlengo Śląska..to juzteraz Twój wpływ na decyzję wynosi 50%..akcje rosną...... tyle godzin z takim nawijaniem...BOSKO
Witaj Danusiu ,podziwiam piękno Twojego ogrodu.Zachwycające są róże i pozostałe rośliny tak starannie wypielęgnowane.Widać jak kochasz swój ogród.Ale nie pokazujesz róży Chopin a tej jestem bardzo ciekawa.Chciałam ją mieć,zakupiłam i co się okazało ? -opisałam jej historię.Zajrzyj do mnie proszę może Ty znasz odpowiedz na pytanie czy to możliwe ?Pozdrawiam serdecznie.
Danusiu a czy wiśnie umbraculifera chociaż troszkę korygujesz cięciem , masz takie idealne kule, a moje troche poczochrane..
kiedy będzie trąbienie na cięcie cisa?
Ich się nie tnie, same mają taki pokrój. Cisa pod koniec czerwca będę trąbić.
Danusiu dziękuję, mam nadzieję, że moje się same wyregulują ..
Czekam na trąbienie na cięcie cisa