...ciągle instalowane jest oświetlenie - tuby Kanlux i reflektory Massive Led...i próby nocne...ciężko jest zrobic dobre nocne zdjęcia...jeszcze się muszę podszkolic w tym temacie...
Poniżej wrocławska dosyć ruchliwa ulica tydzień temu. Malutki rój przysiadł na klonie. Była straż, był pszczelarz, byłam i przez przypadek ja:
A tutaj rzadkość: matka, która dołączyła do roju po chwili/już po strąceniu. Widać, że inna, szlachetniejszej budowy królowa.
Krzysztof, nie usuwaj fotki
Ja nie mam u siebie runianki więc będę cieszyła oczy Twoją.
Może podpowiedz jakie warunki jej stworzyłeś bo piękna, a jak czytałeś wyżej u Kasi coś z nią kiepsko.
Teraz jak wrzuciłeś tę fotkę porównawczą to widzę że u Kasi coś im dolega, tylko co?
Jakiś robal? Bo liście nie wyglądają na chore.
a mnie się wydawało że to zupełnie bezproblemowa roślinka
posadziłem ją i rośnie sobie i rozwija się
kurcze , okazuje się coraz częściej że coraz więcej roślin wymaga normalnie nadopiekuńczej ręki
tak u mnie sobie radzi - a były maleńkie sadzonki
Joasiu - sorki za prywatę u Ciebie - powiedz słowo a usunę
*** Aniu, pokazuj różowe i tłumacz, jak i skąd się wzięły, jeżeli nie z podziału i nie z siewu. Moja też nie z siewu i nie z podziału, ale od Barbary, cha, cha.
Kasiu, a może tę runiankę coś po prostu podgryza. Wykop ten zwiędnięty kawałek i sprawdź co tam z korzeniami.
Moim zdaniem tu nie ma choroby grzybowej, ale znawcą w tej dziedzinie to ja nie jestem.