Może niejasno się wyraziłam. CHCĘ, MARZĘ, PRAGNĘ żeby nie pracować już zawodowo. Ale to nierealne, no przynajmniej jeszcze przez dwa lata. Potem się okaże Pracuję nad eMusiem
Kot ciągle kradnie całe show
Mam nowe dwie misy i rozkminiam teraz usadowienie Maluśkie w porównaniu z tą co mam ale też może być ciekawy efekt
W tym tygodniu kosiarka wróciła z naprawy i skosiłam połowę trawnika, jestem na etapie porządków po cięciu drzew. Wczoraj wycięłam też 1 szpaler bukszpanowy, bo straszył od zeszłego roku. Teraz znów dylemat jak zagospodarować obrzeże trawnika. Pasowwłby mi jakiś murek???? Hmmmm
Ale to ten szpinak w szklarni był czy tak pod gola chmurka?
A ciemierniki zachwycają, juz sie nie mogę doczekać jak będę sadzic roślinki na rabacie z przodu domu, gdzie więcej cienia jest, bo na pewno tam zagoszczą
Wróciłam z ogródka. W warzywniku przywitała mnie... marchewka! Pietruszka nadal ma hamletowski dylemat
Jesienią wysiałam szpinak. Listki skubaliśmy całą zimę. A teraz, co kilka dni - miska. Dotąd siałam szpinak wiosną. Stwierdzam, że jesień to jednak lepszy czas do jego wysiewu. Dłużej go jemy.