Melduję się, wróciłam o czasie, ale kwiatki zwiędły więc ratuję, polewam ale już wezmę się za wklejanie a najpierw wgrywanie zdjęć.
Przede wszystkim także dziękuję Gospodarzom tego pięknego ogrodu Bożence i Władysławowi, wszystkim Ogrodowiskomaniakom za liczne przybycie.
Ekipa Bożenki stanęła na wysokości zadania i nas ugościła bardzo po królewsku, oraz przede wszystkim dostarczyła wspaniałych wrażeń, za co im dziękujemy.
Każda roślina Danusiu jest traktowana u mnie jak gwiazda.Nie ma znaczenia czy to jest zioło czy egzotyczna tuberoza na którą czekam co sezon Pomału wytyczam kształt rabat na frontowej części domu .Przekładam rośliny z miejsca na miejsce i w tak zwanym międzyczasie sadzę jednoroczne kwiaty.
Nie wszystko mogę wsadzić co mi się marzy na tej części ponieważ północno-wschodnia rabata ma zbyt mało słońca.
Będę potrzebowała z pewnością rady co mogę w takim wypadku dać w sąsiedztwie cisa (stożka) i na dwóch kolejnych rabatachKażda uwaga czy sugestie mile widziane i z góry dziękuję za pomoc
Oczywiście w wolnej chwili i jak wrzucę szkic rabat