Angeliko krąg wiadomo - pełna profeska Wyszedł świetnie ! Z przesylką trochę się opóźni bo w tą zimnicę odeszły mnie chęci do rewolucji ale bądź cierpliwa
Stożki ale grubaski tulipany jak buchną kwieciem to dopiero będzie widok... ps. Fajnie masz - eM takie wypasione prezenty robi
Gratuluję - kawał pracy wykonaliście - teraz tylko w święta podziwiać
Dzisiejszy stan kiku-shidare A pod kiku lasek małych tulipanów - już ruszyła cięta niebieska kostrzewa Bordowe tulipany się czają Purrisima jakieś małe , pewnie od zimna Black Parrot juz za chwileczkę juz za momencik
Świetny pomysł na ławeczkę Chyba bilety będziesz sprzedawać
kółko wymiata, pięknie...jeszcze tylko znaleźć czas żeby w nim posiedzieć
Powiem krótko... warto było czekać. Krąg prezentuje się wspaniale, wygląda tak jakby od zawsze tu był. Gratuluję pomysłu i wykonania. Świetna sprawa
Krąg świetny! To ujęcie podoba mi się najbardziej Niestety w naszym kręgu nic się nie zmieniło - brak czasu. Możesz mi wysłać namiary na materiał i gąbkę do materaca?
Pięknie to wyszło ale poduchy zdecydowanie daj większeU mnie też zimnica,trochę padało ale na szczęście zdążyłam skosić trawę.Zdradzisz na priv gdzie udało Ci się wyhaczyć ten krąg i za ile?pozdrawiam
Ogród wspaniały, nie mogę przestać oglądać zdjęć I z pewnością nie raz wrócę. Pozwoliłam sobie napisać wiadomość prywatną.