Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogródek Iwony 21:43, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
To prawda. Ale tez błędy się powielają, albo inaczej mówiąc upodobania dzieciaków. Wszystkie po kolei, jak kostki domina poszły u mnie w kierunku "technicznym". Komputer, to ich codzienność, czasami nie mam na to wpływu. Średni przebił starszego i złamał wszelkie zabezpieczenia i hasła dostępu do komputera. Mały tez juz próbuje cwaniakowac.
oj tam błędy zaraz, raczej udoskonalenie
Ogródek Ewy 21:42, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
spokojnie jeśli mogę to chętnie pomagam

Jak przeglądałam inne wątki to dochodzę do wniosku że Ty zawsze możesz.
Jeszcze raz dziękuję.
Ogródek Ewy 21:40, 17 sty 2015

Do góry
tam pomiędzy hortensjami w rogu można dać jakiegoś miskanta, ale to można w trakcie jak będzie widać czy potrzeba czy nie
Ogródek Ewy 21:40, 17 sty 2015

Do góry
tam pomiędzy hortensjami w rogu można dać jakiegoś miskanta, ale to można w trakcie jak będzie widać czy potrzeba czy nie
Ogródek Ewy 21:38, 17 sty 2015

Do góry
spokojnie jeśli mogę to chętnie pomagam
Ogródek Ewy 21:35, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
bardzo szybko nagreźdałam różowe to rozchodnikipo łuku te żółtawe to żurawi to zielone to jakaś trawka tak by była posadzona na tym łuku na 'zakładkę' żeby pasków nie robić a bardziej przenikające plamy.Mogłaby być ice dance albo frosted curls albo rozplenica little boy
ten różowy trochę wlazł mi na rośliny ale to niechcący ręka mi poleciała

Znowu zrobiłaś moją robotę. Zostajemy przy tym rozwiązaniu, bo lepiej tego wymyślić nie można było i nie trzeba. To jest to czego potrzebowałam.
Stokrotne dzięki Aniu, za pomoc i poświęcony czas, obiecuję nie zawracać Ci już głowy.
Ogródek Ewy 21:24, 17 sty 2015

Do góry
bardzo szybko nagreźdałam różowe to rozchodnikipo łuku te żółtawe to żurawi to zielone to jakaś trawka tak by była posadzona na tym łuku na 'zakładkę' żeby pasków nie robić a bardziej przenikające plamy.Mogłaby być ice dance albo frosted curls albo rozplenica little boy
ten różowy trochę wlazł mi na rośliny ale to niechcący ręka mi poleciała
Ogródek Ewy 21:22, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
a nie będzie ich za dużo? można tam dać coś innego, zeby nie było gigantycznego 'paska'

Chyba jednak masz rację, ale w jakiś sposób muszę połączyć te rabaty.

Jako wzrokowiec muszę to narysować.
Ogródek Ewy 21:14, 17 sty 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Mnie też udało się ukorzenić kilka ogrodowych, też jestem ciekawa co z nich będzie po zimie. To wspaniała zabawa, u mnie jest dużo roślin które sama ukorzeniłam. Jeśli Twoje patyczki miały już korzonki to może odbiją, nawet jeśli wcześniej były zdeptane.
korzonki miały i na to liczę bo obiecałam dziewczynom ukorzenione limki...
Ogródek Ewy 21:13, 17 sty 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Wygląda na to że ja nie muszę juz myśleć Jak ja Ci się odwdzięczę? Poświęcasz mi tyle czasu.

Ale...Gdyby tą żurawkową plamę po łuku przeciągnąć aż pod piwonię?
a nie będzie ich za dużo? można tam dać coś innego, zeby nie było gigantycznego 'paska'
Ogródek Iwony 21:10, 17 sty 2015

Do góry
kosolka napisał(a)

Podziwiam Jeżeli dziwactwo- to pozytywne, do naśladowania. Upór i determinacja Ja z moimi dwoma czasem nie ogarniałam
Ola moja teoria to czym więcej dzieci tym łatwiej jakaś bardziej zorganizowana jestem teraz niż jak miałam jedno dziecko
Ogródek Ewy 21:06, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tak to prawda, ja w tym roku ukorzeniłam kilkanaście sztuk, rosły sobie pięknie za pergolą. Miałam rozesłać wiosną, zobaczymy co z nich będzie bo jak przyszli robić pergole to łobuzy połamali patyczki

Mnie też udało się ukorzenić kilka ogrodowych, też jestem ciekawa co z nich będzie po zimie. To wspaniała zabawa, u mnie jest dużo roślin które sama ukorzeniłam. Jeśli Twoje patyczki miały już korzonki to może odbiją, nawet jeśli wcześniej były zdeptane.
Ogródek Iwony 20:59, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
no prawda, ale właśnie niektórzy uważają to za dziwactwo
Nasi chłopcy w 2011 kiedy zaczynałam z ogrodem mieli 1 rok, 4 lata, 7 lat i 14 lat. Próbowałam ich zaangażować przez zabawę (tych najmłodszych) a najstarszy pomagał bo 'chciał'

Podziwiam Jeżeli dziwactwo- to pozytywne, do naśladowania. Upór i determinacja Ja z moimi dwoma czasem nie ogarniałam
Ogródek Ewy 20:58, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
bo ja mam owsiki w czterech literach i na tyłku nie posiedzę, ten typ tak ma
chcesz to dać p prostej czy po łuku? wejdą Ci tam 4 hortensje (co metr), z 8 rozchodników, a najniższe piętro dałabym pewnie plamą po łuku.

Wygląda na to że ja nie muszę juz myśleć Jak ja Ci się odwdzięczę? Poświęcasz mi tyle czasu.

Ale...Gdyby tą żurawkową plamę po łuku przeciągnąć aż pod piwonię?
Ogródek Ewy 20:45, 17 sty 2015

Do góry
Katkak napisał(a)
Ewcia jak zdecydujesz się na hortki, to potem będziesz je sobie mogła rozmnażać do woli . I będziesz miała hortek od groma . Buźka
tak to prawda, ja w tym roku ukorzeniłam kilkanaście sztuk, rosły sobie pięknie za pergolą. Miałam rozesłać wiosną, zobaczymy co z nich będzie bo jak przyszli robić pergole to łobuzy połamali patyczki
Ogródek Iwony 20:35, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aniu, ja też
A to, co napisałam, to przecież prawda
no prawda, ale właśnie niektórzy uważają to za dziwactwo
Nasi chłopcy w 2011 kiedy zaczynałam z ogrodem mieli 1 rok, 4 lata, 7 lat i 14 lat. Próbowałam ich zaangażować przez zabawę (tych najmłodszych) a najstarszy pomagał bo 'chciał'
Kosolkowa Pasja 20:30, 17 sty 2015

Do góry
taki złoto-kremowy, ale on chyba dorasta do 1,5 metra o ile dobrze pamiętam
Ogródek Ewy 20:29, 17 sty 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Aniu tu widać wymiary.

Kiedy już cały dom zaśnie, naniosę sobie to na plan i zobaczymy jak to bedzie wygladać.
Ice Dance znam, mam ja w kilku miejscach u siebie, faktycznie szybko się rozrasta.
Co Ty Aniu chcesz zmieniać u siebie? Masz tak ładnie.
bo ja mam owsiki w czterech literach i na tyłku nie posiedzę, ten typ tak ma
chcesz to dać p prostej czy po łuku? wejdą Ci tam 4 hortensje (co metr), z 8 rozchodników, a najniższe piętro dałabym pewnie plamą po łuku.
Ogródek Iwony 20:23, 17 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Beatko, dzielna jesteś z tymi maluchami. Jak czytałam wątek Any w maju, to ona też zaczynała robić ogród z takim maleństwem. Owijała niemowlaka w chustę i siuda do ogrodu. Poczytaj jej początki, zobaczysz, jakie przeżycia jej towarzyszyły. Jak masz ducha woli, to dasz radę. Trzymam kciuki. Choć ta jedna rabatka przed twoim domem, a już milej się będzie wracać do domku

Iwonko Ty mnie za wzór nie stawiaj ja jestem lekko szurnięta a to nie zawsze mile widziane...
Kosolkowa Pasja 20:21, 17 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
tutaj masz Danusine zdjęcie z wystawy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4840-zielen-to-zycie-2014?page=2

typowy zebrinus ma wyprostowane pędy

Tak, to o nim pisałam że znalazłam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies