Sebek źródełko pierwsza klasa teraz!!!! widzę że razem kopiujemy pomysły podobne zestawienie chec swojemu frontowemu zafundować dodatkowo z żywopłocik bukszpanowy już jest
Zmiany w "moim" zakątku nic a nic w nim nie zmieniły nadal okupuję ławkę przy wodzie nie oddam jej nikomu
Pojawił się po kilku tygodniach i już kozakuje
A miałem się jutro tam wprowadzić - i masz Ci los - zabronił
Sebek nawet donica do której chcesz mnie ..... nie powstrzyma mnie, ale spoko jak Danusia pisała ławka pomieści trzy osoby, z prawej ja Ty z lewej lub odwrotnie a w środku posadzimy sobie Szefową
A ja wczoraj dzieliłem swoje żurawki i prawie dwie karpy załatwiłem. Nawet nie wiem czy nie - zobaczę czy urosną . Dzielenie jakoś mi nie poszło
Petunie mogą rosnąć w gruncie, mam nawet zdjęcie. Tylko, że zdjęcie mam z Węgier, a tam przecież warunki spartańskie, bo straszny gorąc
Sebek super relacja.Prawdziwy paparazzi Piękne kwiaty, żal tylko że nie kwitną cały sezon.
Może się wybiorę w tygodniu jak będzie dobra pogoda . Pisałeś że podnieśli ceny na okres święta?
Tak mi się zdawało albo ja stałem się bardziej chciwy
Azalie i rododendrony jakoś droższe mi się wydawały, ale to może dlatego, że kwitły no i pewnie był na nie największy zbyt.
Jednak bardzo drogie mieli jednoroczne - starce i begonie po 2,50 zł, a pelargonie po 6 zł - te bardzo drogie
Sebek super relacja.Prawdziwy paparazzi Piękne kwiaty, żal tylko że nie kwitną cały sezon.
Może się wybiorę w tygodniu jak będzie dobra pogoda . Pisałeś że podnieśli ceny na okres święta?
Dzięki Sebek
Lubię kolor czerwony i tak zdecydowanie żywiej to wygląda niż żurawki. Nigdy jednak nie uprawialm petuni w gruncie i mam obawy czy sobie poradzi.
A żurawki dzieliłam ze swoich 3 dużych krzewów, w sumie to co przesadzanie to wychodziło mi więcej . Mogę śmiało powiedzieć, że dzielą się dobrze i chyba wszystkie ten zabieg przetrzymały .