Wczoraj był wielki dzień dla mojego trawnika - pierwszy raz werykulacja Pan za dwie i pół godziny roboty ze swoim sprzętem wziął 50 złotych, to mi się sprzętu nie opłaca kupować Zobaczymy za parę tygodni, jakie będą efekty. Póki co miałam zamiar spryskać na chwasty, ale mówił, że jeszcze nie rosną i żeby nie pryskać, tylko nawieźć trawę. No i położył mi koncepcję
Pierwszy pasek. Spore parę worów z tego się uzbierało
Miałam jedną wielką żurawkę, niezbyt ładnie rosła, chyba wymagała odmłodzenia. Podzieliłam ją na takie kawałaki
Ale będziesz miała satysfakcję, gdy stworzysz rabatkę z żurawek z własnej hodowli. Pozdrawiam.
dzięki. A co z tymi azaliami i magnoliami pomożesz mi troszkę? Jesteś na tym portalu taką trochę malarką tu machniesz pędzlem tam machniesz i wychodzi piękny obraz
Ewo nie mam takiego pierwiosnka jaki mi Bogusia przysłała .. Trochę się zaziębiłam i teraz kuruję się w domu t, tylko w szklarni polewam posiane roślinki .. Zielsko rośnie szybko bo ciepło ,wilgotno i słonecznie . byliny też już zaczynają piąć się do góry a drobnocebulowe przekwitają .. Teraz czas na tulipany i żonkile ..
tulipany botaniczne i żonkile ..
gęsiówki też już kwitną
bratki i żonkile
nowe rabatki na jednoroczne kwiatki po cebulowych ..