Rysio wiadomo na co zwracał uwagę Jak to facet - zainteresował się głównie cenami, ale też spodobały mu się bukszpany i te donice, w których były sprzedawane.
To dobra nowina, że możesz dołatać, bo ja uciachałam wszystko i zostawiłam same patyczki; jakieś małe pączki są, więc może coś puści i jeszcze odbije, a jak nie to kupię powtórnie a takie piękne były!
W rodzinnym domu mieliśmy jałowce posadzone w trawniku, były też tam inne krzewy i powstał dzięki temu fajny zielony kącik i powiem szczerze, że często kosiłam trawę i nie było to uciążliwe
Oglądałam inne ogrody, jestem pod wrażeniem jakie cuda można stworzyć. Troszeczkę próbowałam ściągać od Was, tyle że mój kawałek "ogrodu" nie jest wielki... Coś powstaje na kartce, powoli i baaardzo ciężko
Czym je podsypujesz wczesną wiosną Danusiu .... czy może być nawóz do iglaków długodziałający czy magiczna siła raz w miesiącu stosowana do każdego rodzaju roślin ???
Witaj Elu i od razu przy powitaniu zapraszam do pokazywania i fotografowania wszystkiego, co robicie w ogrodzie. To taki swoisty pamiętnik ogrodowy, który po latach będzie się miło oglądało, a Wasze doświadczenia pomogą innym osobom początkującym odnaleźć drogę w tym jakby to nazwać..chaosie
Musisz wierzch rabaty pod żurawkę zdjąć i nawieźć normalnej ziemi zmieszanej z próchnicą, bo jak posadzisz w dołku wykopanym w glinie, to przy duzych ulewach napełni się jak garnek i utopi się żurawka (zgnije)
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.