No - dopiero o 13 jadę, bo mama wtedy z pracy wyjdzie - czyli mój woźnica
O to to!!!nobel dla Sebka za pomysł
chyba odwrotnie
kurcze One mają fajnie z tymi Broniszami!
5 rano SMS Kasia pisze: Jedziesz??? Oczywiście, szybki zryw, 6 rano Bronisze i zakupy już w domu, teraz lecę do roboty...
Jak mialam mrówki na balkonie rok temu to polałam im miód!wlazły a potem papa...
A może napiszcie wielki plakat "OGRODOWISKO TUTAJ" i strzałka-wszyscy się zlecą, z forum wszyscy oczywiście
Sebciu,ja też się uczyłam francuskiego w liceum....pisze się( je suis triste)..bien?
no to juz teraz do kieszonki włóż!i nie zapomnisz a kwiat w ręku masz?na powitanie dla dziewczynek? haslo wymyśliłeś?
Ja mam pytania odnośnie mrówek. (Jest może jakiś wątek?) 1. Strasznie łażą mi po piwonii. Nie wiem, czy to one są szkodnikami, czy zjadają coś po szkodnikach. Jak się ich pozbyć i czy trzeba? 2. Mam dużo mrówek na trawniku. Dzieciaki nawet nie mogą rozstawić latem namiotu ani koca. Co robić?
Najzabawniejsze będzie jak przybędzie tylko garstka ludzi i my hehehehe Albo nic tam nie będzie tylko hala pusta Mam informacje od Marysi Kalinowskiej - jest pełna hala i roślin mnóstwo. Zróbcie fotki i wstawcie .
Najzabawniejsze będzie jak przybędzie tylko garstka ludzi i my hehehehe Albo nic tam nie będzie tylko hala pusta
Najzabawniejsze będzie jak przybędzie tylko garstka ludzi i my hehehehe