stoliczek i ławeczka super ja taki stolik dawno temu wywaliłam w pokrzywy, później kuzynka go zabrała , odnowiła i robi u niej za piękny stoliczek...żebym wtedy była taka mądra jak teraz...miałabym modny stoliczek buziaki
Sylwia miło że wpadłaś.... klona se daruje choć jest piękny.... zamiennika szukam
Wogole to też czasu nie mam ani na forum ani na ogród bo dom, praca, dzieci wymagają większej uwagi jakoś.... święta za pasem....
Byłam dziś w Obi i szukałam limek, nie ma i narazie nie będzie bo jest dużo innych odmian. Decyduje się na zakupy w necie.
A tu żeby nie było wiosna i u mnie a z nią kwitnąca czereśnia pobijająca wszystko dookoła
rataba czekająca na limki oraz różana co już widać
hortensjowo, berberysowo, żurawkowo
i kulkowo
A to ja jeszcze wracam, bo mam pytania do nowych fotek.....fajnie, że stopka działa gratuluję
Obłędne wrzosowisko i lawenda rosnie po lewej czy tak?....czy czosnki i tulipanki też? iglaczki na palikach, prowadzone super ożywią całość, ale musze się odnieść do całości linii pergolowej, co tam posadzisz stawiam na buki, graby, drzewa owocowe, winorośl, ciekawe czy coiś trafiłam, zdradzisz nam tą zagadkę
A mnie się podoba ten bonzo................czy Ty sam jesteś rzeźbiarzem tych cudeniek porozrzucanych po żwirkowych skarpach
Poznaję łupki z serpenitu, a ta posypka wokół to co to?........................oj będziemy do ciebie zagladać i zadawać ci dużo różnych pytań i snuć opowieści dziwnej treści
Aguś.. toż to wyższa biologia... prawie molekularna
Monia - psiak snurecki podgryza... nie fiem jak długo wytrzymają
Marzenko - myśleliśmy o bambusach, ale chcemy mieć ścianę zieleni - połączoną. Trudno byłoby to uzyskać na patyczkach wiązanych. Takie rozwiązanie jest dobra dla pojedynczych drzewek.
Tesiu - mama zawsze powtarzała, że głowa nie tylko ozdobie służy
Jagiii - byłam i lukałam... myślę
Moja nigra ma kilka pąków... wyłaniają się powoli . W ubiegłym roku był tylko jeden...
zawilec - mam go od dwóch lat... pierwszy raz zakwitł... i ma kolejne pączki
Witaj Łukasz ,dziękuję za odwiedziny i miłe słowa ,nie omieszka odwiedzić i Twojego ogroduna pewno jest co podziwiać ,pozdrawim
dla Ciebie wiosenny berberys
Po cięciu trzmieliny mam sporą górę do oddania
Część ma już korzonki, więc myślę że na 100% się ukorzeni.
Mam też do oddania takie cudo, które nie mam pojęcia jak się nazywa ale zbyt mi się rozrosło i muszę zmniejszyć objętość Ma kwiaty w formie różowych serduszek.
Mogę każdej z Was zapakować tej trzmieliny w pudło po butach i nadać kurierem. Podam mój adres na priv i zamówicie online kuriera na poniedziałek i w ten sposób nie będziemy sie bawić w zwracanie kosztów..
Paczka ekonomiczna pocztą Polska 11 zl, priorytetowa 13 zł
a kurier którego podałam w linku wyżej 12,91 zł więc chyba dobra cena??