Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród w cieniu brzozy 19:57, 17 lut 2014

Do góry
o tą mi chodzi

Ogród cioci 19:53, 17 lut 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Piękne wiosenne akcenty u cioci......Gosiaczku twoje krokusiki takie radosne i pszczółki szczęśliwe, w końcu twój ogród to ogród przyjazny pszczołom i I nagroda w konkursie na taki ogród

Pomiziaj Lakiegio od cioci Agani..................nie zapomnij

Już miziam bo mi na nogach leży

Moje poletko 19:53, 17 lut 2014

Do góry
jotka napisał(a)
Ciągnie wilka do lasu

Nie zaprzeczam

Mój jesienny ogród 19:51, 17 lut 2014

Do góry
Pięknie w tym muzeum ale u nas wiosna i zaczynają kwitnąć wiosenne kwiaty , przesyłam ci przebiśniegi

i twoje juki , jestem ciekawa czy zakwitną .. ; Trzymaj się ,może i do ciebie dojdzie wiosna ..
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:47, 17 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ciemierniki wcozraj zakupione i zdekonspirowane latarenki

Wejście jak z żurnala!!! Latarenki boskie - choć u mnie w garażu nie prezentują się tak ładnie Byłyśmy w Ikei, a ja świec zapomniałam do nich kupić... No i cyprysiki moje muszę przystrzyc, bo Twój taki pięknie ufryzowany
Dzięki za fotki Zmobilizowałaś mnie
Jurajski Ogród 19:42, 17 lut 2014

Do góry
przedwiośnie? w Jurajskim

Mój jesienny ogród 19:37, 17 lut 2014

Do góry
Witajcie, u mnie po staremu, zima nie zmordowana, dziś rano było -18ºC. Mam nadzieję że to ostatnie zimowe podrygi, już nie mogę się doczekać kiedy dosiądę swojego nowego rumaka. Patrzyłem w necie za aparatem, mój wymarzony K-5 staniał o 200$ na rzecz nowego K-3 ten kosztuje tu 1230$, to spora różnica ponad 400$ i chyba się nie porwę na niego. Starego też nie będę naprawiał, jak mam dać za naprawę 400$ to wole dołożyć jeszcze drugie 400 i będę miał nówkę. Teraz pracowałem w największym muzeum w Kanadzie, ROM czyli Royal Ontario Museum. Pracowałem przy zmianie wystawy. Rozebraliśmy Mezopotamię a zbudowaliśmy Chiny. Świetnie to wyszło, ładny projekt i świetne kolory. Projekt zrobiła młoda dziewczyna z muzeum, która codziennie doglądała jak rozwija się jej dzieło a całą robotę wykonali nasi rodacy. Wszystko ładnie wykończone i zapakowane, żeby się nie uszkodziło w transporcie. Ostatnie 3 dni pracowaliśmy między skrzyniami, które przyszły z chin. Wystawa ma być otwarta 7 marca więc polecę zaraz na początku, żeby to zobaczyć urządzone i zapełnione eksponatami. Przy okazji pozwiedzałem sobie muzeum, jest piękne i ogromne. Zdjęcia nie są dobrej jakości gdyż było tam ciemno a sala w której pracowaliśmy jest pod ziemią. Codziennie wysiadałem na najładniejszej stacji metra, museum, która się znajduje 10 m od tunelu i było słychać na okrągło dudnienie kolejki. Od przody znajduje się linia wschód zachód a z boku północ południe, więc hurgot było słychać na okrągło.
Janinko, do mnie przylatują tylko wróble, są tak wygłodniałe że zjadają wszystko natychmiast. Szopy teraz są w letargu a wiewiórek też nie widać. Więc u mnie również martwy sezon
Bogdziu, to fakt że dzikich zwierząt jest tu mnóstwo, na początku sam byłem bardzo mile zaskoczony takimi spotkaniami. U nas jak się zobaczy sarnę ze 100 m która nie ucieka to jest święto to robiłem sarny z 10 m i nawet się mną nie interesowały. Tam w Kelowna, spokojnie można by zrobić rezerwat, było tyle zwierząt i dużych i małych o ptakach nie wspominając. Zus niedługo zdechnie nie będzie komu płacić haraczu.
Kondziu, moim marzeniem jest zrobić szopa pracza, to piękne zwierze, choć jest ich tu bardzo dużo ciężko ich uchwycić, są aktywne po zmierzchu i bez dobrej lampy nic się nie zrobi
Martek, nie chcę o tym myśleć, inaczej już dawno bym zwariował. Na razie żyje dniem dzisiejszym co będzie później, nie wiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie z zamarzniętej na kość Kanady.

miasto w 25 stopniowym mrozie

Pozostałości po mezopotami

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:36, 17 lut 2014

Do góry
AniaDS napisał(a)

Anuś, co to masz tam w tle? To iglak jakiś?

Aniu dopiero dziś ci odpowiadam, te małe to cyprysiki, a duży szmaragd, tu lepiej je widać zaraz po przesadzeniu w 2011

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:35, 17 lut 2014

Do góry
an_tre napisał(a)
Dziś zobaczyłam, że nie było mnie tu baaardzo długo, ale to wina złego samopoczucia, dopadła mnie infekcja i trzymała dość długo
jest już lepiej i postanowiłam was odwiedzić i przywitać kwitnącymi już rannikami
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pamięć i miłe odwiedziny

Jakie piękne ranniki!!!
U mnie jeszcze nic nie widać!
W cieniu - zacieniona 19:32, 17 lut 2014

Do góry
Ostróżki pełne,lila...wysiane z własnych nasionek.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:30, 17 lut 2014

Do góry

Piaskownia na zakręcie 19:29, 17 lut 2014

Do góry
Witaj Ewo

Zakupy pooglądałam. Kiedyś nie chciałam mieć floksów . A teraz, co rusz to rozglądam się za nowymi

kolorkami. Są łatwe w uprawie i bezproblemowe. Przynajmniej u mnie

Jeżeli będziesz je uszczykiwać to cieszyć się nimi będziesz do jesieni.

Z pozdrowieniami zostawiam kwiatuchy dla Ciebie

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:26, 17 lut 2014

Do góry

Kolorowy Ogród Geni 19:26, 17 lut 2014

Do góry
Iwonko one cały czas zdobią rabaty

Tajlandia - zielenina - styczeń 2014 19:26, 17 lut 2014

Do góry
Mira, jadłam, nic specjalnego, ale też nie śmierdział mi jakoś specjalnie??
Na fotce nie ma duriana?
Oto durian:

nie bój się, tam nic strasznego się nie dzieje
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:24, 17 lut 2014

Do góry
Zobaczcie, jak klonik czerwony przy tarasie mocno urósł w jeden sezon - przyrost ma na ponad 15cm, mimo 3-krotnego cięcia w sezonie.

Moje ulubione miskanty Widok już nieaktualny - wszystkie miskanty ścięłam w sobotę.

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:24, 17 lut 2014

Do góry
Informuję, że wiosna u nas na całego. Piekne slońce, temperatura iście wiosenna.
Dlatego piszę list do Mikołaja imieniowego - ja kcem takie palenisko jak Gabisia
Gabisia napisał(a)
Chciałabym się bardzo lubieżnie pochwalić moim tegorocznym walentynkowym prezentem

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:19, 17 lut 2014

Do góry
Irenko jak Cię pocieszyć ? Wysyłam Ci zapowiedź wiosny

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:18, 17 lut 2014

Do góry

Czy ktoś mi podpowie jak przyciąć te cisy za brzozami???
Madżenka radzi w kostki, ale one są pięknymi, mocno rozgałęzionymi krzaczorami. Przycięcie w kostkę oznacza ścięcie o 2/3...
Poza tym, wyjątkowo jak na mnie, podobają mi się takie rozwichrzone Tak troszkę bym je tylko przyczesała. Co myślicie?

Ogród profanki 19:17, 17 lut 2014

Do góry
Szaler świeków, kóe nie załapały się w poprzednim poście. Jeden już skasowany do połowy. Juz powoli oswajam się z myślą, ze idzie do skasowania
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies