MARZENA ---ty to jesteś spostrzegawcza i konkretna ...i wyciągasz słuszne wnioski ...
BOGDZIA ----czy ja naprawdę jestem pracowita ???, ostatnio mam na ten temat odmienne zdanie ...ale nie będę się wywnętrzać i wywody robić ....
AGANIA ---Agata nawet nie wiesz jak mi się nie chce zabierać za ten przedogródek mam już dość zmian
chętnie bym trawę zostawiła gdyby trawą była ...tylko że w lecie to jest suche siano a nie trawa dodatkowo suka sobie upodobała tam robić toaletę a placki po jej toalecie należą do wątpliwych ozdób ...mam jeszcze czas bo szamba do likwidacji a to już eliminuję wszystkie prace na razie ...
POPCAROL---Karolina rozplenice prawidłowo to ruszają nawet początkiem maja absolutnie ich nie ruszaj , bo niestety o tej porze tak wyglądają .wygrab sianko ze środka i cierpliwie czekaj.
TUSIALA --jedyny preparat jaki teraz kupisz to Owadofos 480 EC , kiedyś był Pirynex 480EC , ale wycofali ..jednak z tego co wiem to ten sam skład ...kupują go też na opuchlaka . wiem też że ktoś na innym forum pisał o gnojówce z wrotycza , ale to daremna walka ..i długa .
ja też będę kupować na opuchlaka .wygooglaj teŻ dobrze oznaczenie pędraka i wygląd , bo w kompoście żyje wiele innych pożytecznych .
jest też praparat biomass sugar ale drogi jak psi ...coś jak nicienie na stronie TRZMIEL .PL
PSZCZELARNIA -- Maja nie maja ..u nas ty sprzedajesz ten pomysł ..Ewa powiększyłam warzywnik ....a wszystko przez ciebie i Kondzia ...jak ustanę i padnę przy łopacie , to potrzebna będzie pomoc tych co dają zły przykład