Szukałem takiego granitu jak ma Danusia, lecz niestety nie było. Ta także jest granitowa, lecz chyba z tego co pamiętam wymieszana z betonem. zdaje mi się, że wyszło około 50 zł za jeden metr kw
W zeszłym roku miałem w makutrach bratki, w w tej z okrągłej uchwytami pelargonie. Ten mniejszy garneczek znalazłem ostatnio w piwnicy
a ogórki w tym na pewno kiszone nie będą
Mi też się tak zdaje, więcej widzi się różu niż czerwieni w ogrodach. Dla mnie róż jest kolorem, który nie razi w oczy, ale także nie da się go nie zauważyć
W sumie zawsze różowe kwiaty są najpopularniejsze według mnie i zawsze w ogrodzie ten kolor u mnie przeważa w donicach. Hortensje różowe także są popularne
Jakaś ta linia z kostek za bardzo kręta jest ,może spójrz jeszcze raz i zastanów się nad jej uproszczeniem.
Chyba, że to przymiarka, ale ja też bym tak nie kręciła tej kostki
Ta rabata już akurat jest gotowa, lecz jeszcze układając tą kostkę myślałem o tym klombie. Może pamiętasz, że wzdłuż miała iść taka rabata, lecz nie sądziłem że miejsca jest tak mało i taka rabata się nie zmieści. Ale pomysł z tym klombem narysowałem sobie w Paint"cie i wygląda to lepiej