Pojechaliśmy w kierunku na Goleniów, ale nie było gdzie zaparkować(takiej ilości samochodów jeszcze nie widziałam), więc ruszyliśmy dalej na Stepnicę . Opłacało się i grzyby były i mniej ludzi.
zdecydowanie lepiej! tak jasniej i przestronniej ale rozumiem sens płotków, sama podobne zabezpieczenia robiłam
tyle cebul! szok! no i te cebulice, ale prezent! ale to prasowanie, to juz nie może mi wyjśc z głowy!!! nawet ja nie prasuję
fontanna świetna, nawet jak są malkontenci, u nas we Wrocku jest i z przyjemnością wybieram sie na pokazy
Rzeszów robi się coraz ciekawszy i piękniejszy
lecę doczytać o hostach i chyba będę na bieżąco u nas wczoraj lało, dziś ładnie, a ja doszłam już do perfekcji w zmianie opatrunku, niestety panie u mnie w gminie nie potrafią, ja robię to lepiej
Aneczka moje kule wrzosowe nie są formowanie tylko nawijane na kule z plastiku, ale mam tez zdjęcia wrzosów w doniczkach i uformowane drucikiem i wydaje mi się ze fajnie wyglądałaby takie uformowane na jakiejś wrzosowej rabacie
Dzisiaj poleciałam do szkółki i nakupiłam traw,wrzosów i berberys "Harlequin".
Trawy myślę posadzić tutaj,na brzegu skarpy.
Poradźcie czy dobrze.
Za tymi trawami jest już klon palmowy a jeszcze chcę dosadzić berberys dla koloru.