Dzięki Daria
Wiesz teraz moja córka ma 3 latka więc na tyle samodzielna, że można coś w ogrodzie podziałać, poza tym syn 10 lat też ma na nią "oko" jak coś w ogrodzie robimy ale pamiętam jak przewalaliśmy ogród młoda miała z 7-8 miesięcy to dopiero była jazda bez trzymanki Ale mówią, że kobiety maja podzielność uwagi - także wiesz - jedną ręką pieliłam, drugą bujałam młodą w wózku hihihih
Olu odkurzacz mam z firmy Nac - ma regulację ssania/wydmuchu i duże koła.
Co do żarowek też mam GU10 - mam z 8 lat i świecą jeszcze - kolor ciepły - nie żółty (próbowaliśmy pamiętam z zimną barwą i masakra oczy bardzo się męczyły) . Jak co mogę sprawdzić czy leżą gdzieś pudełka w gospodarczym
Tak, to nasze kółko Malowane było farbą Fluger do stosowania na zewnątrz. Mi też po głowie chodził fiolet, ale stanęło jednak na błękicie i jestem zadowolona!
Właśnie się zorientowałam, że nie mam zdjęć z bliska...
Niestety nie mam swojego wątku...
Moje Zebrinusy mam od 5lat i nic nie gubi, fakt na pocżatku jak odrasta po zimie nie ma prążków - pojawiają się jak ma tak z 50cm - niewiem dlaczego tak
A tymczasem melduję, iż mimo fatalnej pogody - głównie okropnego wiatru do kręgu zawitało SPA - opcja upiększania zakończona! Teraz schnie, w środku gładki jak dupcia niemowlęcia