Wieloszko ale entree jesienne - Ty Perfekcjonistko! Twoje kule bukszpanowe to elita buk - szpanowa (zauważ rdzeń - szpan - w tym słowie) Ogrodowiska. Oj bukszpanujesz jak nic.
Cały ogród pod kontrolą Twoich rąk.Pięknie.
Witaj Hanuś lubię do ciebie zaglądać zawsze coś się dzieje ciekawego co nie znaczy że tylko do ciebie ale Ciebie Hanuś poznałam osobiście i przykleiłam sie ha ha pięciorników nie ruszam teraz dopiero na wiosnę formuję w kule jak się uda staram się przekwitniętą i suchą część usunąć najbardziej z czubka zanim zaczną puszczać listki nie zawsze zdążę ale tnę aż wszystkie poobcinam śliczne kwiatuszki i zdrówka
witaj! ja nie mam sposobu na krety, czy ten milusińki kiciuś robi z nimi porządek? teraz z innej beczki ścudny ogród, podglądam go często z ukrycia. pozdrawiam
Zwróć uwagę na fakt, że wiosną na tej rabacie będzie dosyć długo pusto, bo zarówno trawy jak i hortnensje zostaną przycięte. Brak żywopłotu spotęguje wrażenie pustki.
No nie mogę... Cosik kiepski był GPS skoro takie lądowanie (o chrzcie ogrodu czytałam)
Anek jest jedyny w swoim rodzaju i tyle
Kasia - jak Ty to robisz że Ty sobie 16 urlop bierzesz??? Toż to som najgorsze dni dla mnie... o urlopie ani marzyć... Noooooo ale pogode toś se faktycznie niezłą zamówiła na roboty ogrodowe "porządne" ksiegowe tera to w robocie siedzom
Wielki Buziol
Ręce aż odcisków dostały
Na tą kostkę zdecydowaliśmy się z bardzo prozaicznego powodu Była najtańszą opcją nawierzchni, a mieliśmy baaardzo duuużo do ułożenia. To tzw. niesort granitowy.
I bardzo mi miło, że Ci się podoba