A wiesz, że 3 lata temu jak ogród przewalaliśmy to mówiłam, że to koniec nic więcej nie zrobię? Oczywiście co roku coś dosadzam, zmieniam - Albo ja tak nie umiem albo po prostu inaczej się nie da
Plany planami, ciekawa jestem bardzo jak mi pójdzie z realizacją. Wczoraj pierwszy raz cięłam żywopłocik na lawendowej - towarzyszyła mi córka - dwie godziny jak nic - zaskakujące ile razy w tym czasie można wołać kupę, siku, jeść, pić... ćwiczyła chyba moją cierpliwość
Oj wolałabym określenie motywacja Asia wiesz ile ja nawzdychałam do monitora oglądając piękne ogrody - mój to było pobojowisko Gdybyś widziała mój trawnik wcześniej... no nie skłamię jak powiem, że na łąkach ładniejsza rośnie... ale marzenia się spełniają
Gdybym wiedziała jakie są realia w mieście w którym mieszkam 2 lata, to pewnie tez bym tak zrobiła....Tam gdzie mieszkałam wcześniej komunia była często "ruchoma"...
Dam radę w domu
juz nie chodzi nawet o estetykę tylko o to, że takie elementy dokładają sporo roboty jak trzeba ciągle je odswieżać. teraz postawiłabym dom z kamienia lu cegły, uzyła wszędzie surowego drewna bez impregnacji itp. jakoś mnie drazni, ze wszystko co kiedys było dopieszczone z czasem się starzeje i niszczy. jak np własnie murki, ławki itp
Dzięki Asia poczytam o tej farbie do betonu, w planach miałam malować farbą do tynku
Przez myśl mi przeszło czy wogóle malować, ale jakoś nie jestem fanką surowego betonu - u kogoś mi się podoba, u mnie nie pasuje wg mnie do estetyki domu - dzięki za opinie - sprawa do przemyślenia
Z bliskabtakndibrze niebwyglasaj
Ścianki malowane są farba elewacyjna. Takabjaka maluje sie tynki. Tobie polecałabym farbę do betonu ale ona nie jest tania i bardzo mało wydajna. A tak szczerze to nie malowalab kręgu niczym