Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 18:09, 15 mar 2017

Do góry
anulajda napisał(a)
Ale u Ciebie akcja z kołem była,fajnie to pasuje cieszę się razem z Tobą
A z tego leżakowanie tam zwłaszcza

No tak na półmetku jest - najważniejsze, że stoi
Fajnie, że podzielasz moją radość szkoda, że daleko masz do mnie zaprosiłabym na to leżakowanie
Na zielonej... trawce :) 18:07, 15 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
To koło to ktoś przyturlal? Świetny dizajn .... Angela Ty już masz tak cudnie )) a tu jeszcze niespodzianki

Joluś przez płot przerzucił

A wiesz, że 3 lata temu jak ogród przewalaliśmy to mówiłam, że to koniec nic więcej nie zrobię? Oczywiście co roku coś dosadzam, zmieniam - Albo ja tak nie umiem albo po prostu inaczej się nie da
Na zielonej... trawce :) 18:05, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oj wolałabym określenie motywacja Asia wiesz ile ja nawzdychałam do monitora oglądając piękne ogrody - mój to było pobojowisko Gdybyś widziała mój trawnik wcześniej... no nie skłamię jak powiem, że na łąkach ładniejsza rośnie... ale marzenia się spełniają

Niech będzie motywacja. Choć tak strasznie mi daleko do spełnienia marzeń. No ale nie będę biadolić,trza za robotę się brać
Na zielonej... trawce :) 18:04, 15 mar 2017

Do góry
Tusiala napisał(a)
Pięknie a trawa? Zapiera dech....

Witaj Dzięki

Namiar wysłałam na priv
Na zielonej... trawce :) 18:02, 15 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Aaa to już kumam

Plany planami, ciekawa jestem bardzo jak mi pójdzie z realizacją. Wczoraj pierwszy raz cięłam żywopłocik na lawendowej - towarzyszyła mi córka - dwie godziny jak nic - zaskakujące ile razy w tym czasie można wołać kupę, siku, jeść, pić... ćwiczyła chyba moją cierpliwość
Coś jeszcze, coś więcej... 18:00, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Kilkaset? ale muszą obłędnie wyglądać w takiej ilości konieczn ie pokaż

Jak się wydostaną to jasne
Na zielonej... trawce :) 17:58, 15 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Jak to dopieścisz będzie cudnie

W sobotę będzie upiększanie
Na zielonej... trawce :) 17:58, 15 mar 2017

Do góry
BasiaLT napisał(a)
krąg już teraz super się wpasował w ten kącik, a jak będzie wykończony to normalnie hit Ogrodowiska

Basiu aż purpurę mam na polikach
Na zielonej... trawce :) 17:57, 15 mar 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Niesamowita jesteś
Piękny ogród, fajne pomysły - dobrze, że dołączyłaś do nas na O

Uparta jak już - eM mówi jak osioł ale dziękuję

Poczułam się bardzo potrzebna - czytając Twój wpis - hihihi
Na zielonej... trawce :) 17:54, 15 mar 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Angela jak się patrzy na Twój ogród to normalnie depresja człowieka dopada tak masz pięknie a jeszcze teraz ten krąg. Super będzie

Oj wolałabym określenie motywacja Asia wiesz ile ja nawzdychałam do monitora oglądając piękne ogrody - mój to było pobojowisko Gdybyś widziała mój trawnik wcześniej... no nie skłamię jak powiem, że na łąkach ładniejsza rośnie... ale marzenia się spełniają
Na zielonej... trawce :) 17:52, 15 mar 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

szaleństwo idealnie ci pasuje do ogrodu

Też tak myślę Wogóle jak zobaczyłam inspirkę na pintereście to od razu wiedziałam, że poszukiwania zakończone
Na zielonej... trawce :) 17:49, 15 mar 2017

Do góry
Monika nie zawsze tak jest, ale jeśli coś jest w zasięgu naszych możliwości to trzeba działać
Na zielonej... trawce :) 15:46, 15 mar 2017
Do góry
AngelikaX napisał(a)

https://pl.pinterest.com/pin/65935582021866882/

szaleństwo idealnie ci pasuje do ogrodu
Na zielonej... trawce :) 14:31, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ania na razie nie ma co oglądać

Zdjęcie bardzo robocze - tylko został ustawiony -
wymiary 2,10 po zewnętrznej, waga prawie 2 tony!

trzeba wyrównać w koło żwirek - dziś muszę z moim tatą porozmawiać - będzie robił w środku kosmetyczne poprawki
niby jakoś specjalnie nie potrzebnie - ale ja wolę taki wygłaskany

wczoraj z eMem dewagowaliśy nad kolorem stolarki - grafit aby wpasować się do betonowych podkładów na ścieżce czy może dać do kontrastu np. tekowy?

tu dla przypomnienia inspiracja jak finalnie będzie wyglądać

https://pl.pinterest.com/pin/65935582021866882/

Jak to dopieścisz będzie cudnie
Na zielonej... trawce :) 14:28, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

1. Pierwsza - ta o której dyskutowałyśmy (lewa strona od drzwi wejściowych)
2. Druga zdecydowanie węższa jest od prawej strony drzwi wejściowych - kawałek na focie widać (lewa część zdjęcia) Renia ona też była pokazywana razem z tą pierwszą
3. Trzecia to ta w górnym prawym rogu zdjęcia za bramą wiazdową - całą brzoza płacząca zasłania

Aaa to już kumam
Na zielonej... trawce :) 08:30, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oczami wyobraźni widzę tam siebie z dobrą książką i lampką wina lub dwiema...

Lepiej od razu stojak na butelki tam zrób
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 08:22, 15 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ja mam duży stół na 12 osób - 15 też wejdzie, ale dla 30 to drugi mus drugi by trzeba było kombinować + krzesła oczywiście
Kochana którego roku szkolnego? Tego? To raczej nie możliwe abyś znalazła w moich rejonach ludziska jak chrzest robią to zaklepują sobie już na komunię termin - na fakcie to! Mi się udało przez czysty przypadek - będziemy pierwszym rocznikiem, który będzie miał tam komunię. Właściciel dokupuje poszczególne budynki w obrębie ośrodka i remontuje.

ps. Też ma w 3 niedzielę - oby pogoda dopisała

AngelikaX napisał(a)

Catering + obsługę to wiadomo ułatwienie - ja tak chciałam ale za dużo nas Poza tym po swojemu robiłabym dekoracje - ogólnie mam fioła na tym punkcie. Dzieciakom nawet urodziny to z dekoracjami full wypas robie

Gdybym wiedziała jakie są realia w mieście w którym mieszkam 2 lata, to pewnie tez bym tak zrobiła....Tam gdzie mieszkałam wcześniej komunia była często "ruchoma"...
Dam radę w domu
Typografia ogrodu 20:33, 14 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Dzięki Asia poczytam o tej farbie do betonu, w planach miałam malować farbą do tynku

Przez myśl mi przeszło czy wogóle malować, ale jakoś nie jestem fanką surowego betonu - u kogoś mi się podoba, u mnie nie pasuje wg mnie do estetyki domu - dzięki za opinie - sprawa do przemyślenia

juz nie chodzi nawet o estetykę tylko o to, że takie elementy dokładają sporo roboty jak trzeba ciągle je odswieżać. teraz postawiłabym dom z kamienia lu cegły, uzyła wszędzie surowego drewna bez impregnacji itp. jakoś mnie drazni, ze wszystko co kiedys było dopieszczone z czasem się starzeje i niszczy. jak np własnie murki, ławki itp
Typografia ogrodu 20:27, 14 mar 2017

Do góry
Dzięki Asia poczytam o tej farbie do betonu, w planach miałam malować farbą do tynku

Przez myśl mi przeszło czy wogóle malować, ale jakoś nie jestem fanką surowego betonu - u kogoś mi się podoba, u mnie nie pasuje wg mnie do estetyki domu - dzięki za opinie - sprawa do przemyślenia
Typografia ogrodu 19:51, 14 mar 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ale akcja u Ciebie z tymi grabami

a lawendowe kulki jak z linii produkcyjnej

ps. A propo malowania mojego kręgu - te Twoje ścianki w tych podwyzszonych rabatach są malowane?

Z bliskabtakndibrze niebwyglasaj
Ścianki malowane są farba elewacyjna. Takabjaka maluje sie tynki. Tobie polecałabym farbę do betonu ale ona nie jest tania i bardzo mało wydajna. A tak szczerze to nie malowalab kręgu niczym
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies