ja z tych mało zaglądających do kieliszka
Kiedyś znajoma mi podrzuciła więc dzielę się: http://natemat.pl/174753,15-sprawdzonych-perelek-kosmetycznych-za-mniej-niz-15-zlotych
klon ginnala
to jeszcze napisz ile sezonów je masz i jakie zbiory z nich zrobiłaś (ilość owocu mni interesuje pi x drzwi) nie myslałam o borówkach ale moze bym posadziła...do wiosny przemyśle temat
a robotę jaka czekająca tez ma? Bo jak nie to lenia moze miec
ale się pieknei ta brzozowa rozrosła, fajnei z czochami i potem super tez z rozplenicami i werbena potem miodzio
a ile oczekuje?
Słuchaj naszej Jazzy bo ona ma wyczucie smaku ładne bardzo te piny , wręcz mniamuszne
ciesze sie że Cię poznam
co 70cm miary z 05.11.2015 1 miskant gracillimus: wysokość ok. 180cm, szerokośc karpy u samego dołu 40cm (nie kwitnący czyli licząc bez kłosów)
mam tak samo. Za dużo wątków za mało czasu.
Taaa wprawe ma i lenia ma
Apropo borówki odpoiwem zbiorowo Co do odmian borówek to chyba mam taki zestaw, wszystko po 2 sztuki Patriot, Chandler , Bluecrop, Herbert, Darrow , nelson
O, bardzo fajne to zestawienie czochów A nową kanapę Twoją to gdzie można obejrzeć? Kurcze, głupio mi, ale ja już nie nadążam za forum... od dawna A jeszcze w tylu wątkach nie byłam w ogóle, a chciałabym Jak żyć? (że zacytuję wiadomo kogo )
Asiu pomóc Ci. .?