No masz, ja się tu męczę, kwiatki wklejam, wybieram długo, bo najwięcej zdjęć jest prześwietlonych, czyli do wyrzucenia, a oni mi tu o wiankach tylko....
A ja tu mam czarnuszkę bardzo fajną, która długo kwitnie i nie wiąże od razu nasienników, jak czarnuszka siewna . To jest nigella hispanica.
Trawa cytrynowa - pokazywałam wiosną jaka była rachityczna i nie chciała rosnąć. Nadrobiła to bardzo szybko, okaz zadołowany w doniczce w szklarence z pomidorami sięga mi po pas:
Okaz hodowany w skrzyni warzywnej bez osłon jest niższy, ale gęsty i ładnie rośnie:
Eksperyment w zakresie trawy zaliczam więc do udanych
Powiedzieć, że brzoskwinie mi w tym roku obrodziły, to nic nie powiedzieć. Jedyny problem, to okoliczność, że one wszystkie dojrzewają na raz.
nie wiedziałam, ze to tak szybko przebiega ,,,hm reszta, ja ją lubię ale boję się Wam pokazać to jest jak występ bez orkiestry przed wirtuozem
najpierw moi ulubieni aktorzy
Aniu, miło mi
Późno z działki wróciłam, wątek spotkaniowy 'Kubusiowo' pochłonął mnie całkowicie i gdzie indziej zajrzeć czasu nie stało Późna godzina, a jutro poniedziałek, którego np. Ania asc bardzo nie lubi i mało kto już przed kompem siedzi.
Ale ja dla 'sów' kilka zdjęć wstawię
Na biało
Załapałam się na jedyny kwiatostan tojeści orszelinowej, reszta kwitła podczas mojej nieobecności.
Great Star rozwija się jakoś niemrawo
Za to ta coraz piękniejsza, podpisuję Tardiva, ale czy na pewno?
Danusia piękne zdjęcie! a wnusia jest baaaaardzo podobna do Ciebie i Ty wcale tu na babcię nie wyglądasz,prędzej już na mamusię
A horti i pozostałe widoczki zachwycające!
Pozdrawiam mocno serdecznie
Pilgrim coś wyżera mu listki Kasia z B., powiedziała, że to osy czy ktoś już miał taki problem i wie jak to wygląda? inne róże nie maja tak wyżartych listków tylko Pilgrimek
Venrose
New Dawn pierwszy kwiatek Eden Rose 85, przechorowała bidula, ale już teraz oki
Larissa