Na przedzie miniaturowe hosty od Ani...niestety po dzisiejszej nocy rabata hostowa dostała towarzystwo...doniczki...koty mi wszystkie hosty zagrzebały..
Dziękuję bardzo Danusiu. Mata naprawdę fajnie wygląda , a do tego mam wrażenie że potęguje i podbija kolor tujek. Za płotem sąsiad ma ugór totalny i wszystkie chwasty teraz się pięknie u mnie wysiewają, mam nadzieję że ta mata nieco osłabi ich zapał.
Teraz nieco inna bajka:
Moje w ubiegłym roku były ładne, w tym wyciagnęły się te pędy strasznie na 1 m a zę kwitnie bardzo bficie to mi się pokłada....Chyba wole aby ciut przemarzla
Krzaczki nie są jeszcze okazałe . Mam na dysku zdjęcie całej Marii Antoinette prawie całego Sebastiana Kneippa te są najwyższe około 80cm pozostałe 40cm max.
Nooo Bociuś .. Dobrze ,że jesteś .. Brak mi było Twego poczucia humoru ... Pośmiałam się z tej pszczelej karety i z pszczelego dzipiesa .. A myślałam ,że ino ja taka ciemna ,że z dzipiesem muszem
Buziaki zostawiam i wielkie gratulacje z okazji 5 setki
Jakiś kfffiatuch mizerny ( w porównaniu do Twoich hortek ) wrzucę do kompletu
Aniu bardzo Ci dziękuję, to wszystko bardzo mi się przyda na moim wątku.
A co do bodziszek - mam już takie, jak poniżej -
ale potrzebuję czegoś ładnego, białego do towarzystwa - dzisiaj to dostałam od Ciebie
Dziekuje za wpisy, za to, ze zagladacie! Jutro napisze wiecej....dzisiaj ciesze sie cieplym wieczorem))) wieje! Bedzie zmiana pogody! Rodzinka z nad morza donosi, ze mieli dzis chlodno.... mam nadzieje, ze popada bo sucho diabelnie! Milego wieczoru