Magdalenko wiam Cię w moich skromnych progach W tym roku balkon nie powala kwiatami, dwa lata temu miałem ogrom roślin, nie bło jak się poruszac dlatego musiałem przystopować ale wiem, że to był błąd
tengel27 witam serdecznie
monteverde witam aparat nie powala, zwyczajna lustrzanka za półtora tys. hehe staram się jak mogę ale wiem, że dużo mi brakuje
Dziewczynki .. Dziś u mnie żar leje się z nieba... Kiedy temperatura osiągnęła 35 st podjęliśmy męską decyzję o uruchomieniu naszego jacckuzi.. .. Noo , już widzę Wasze miny ... Mikro ogród i basen z bąbelkami ... Mogę sobie teraz siąść , odpocząć w chłodzie i powspominać ten wczorajszy cudowny dzień ...
Iza dzięki za piękny opis tego co zobaczyłaś. Dziękujemy Ci Alinko ( Krysia, Jola i Zbysio) za to co zobaczyliśmy, za Waszą krzątaninę wokół gości. Nie wiem czy Alinka pokazywała ogród w szerszej perspektywie. Tyle tu roślin że głowa boli. Działkę mają położoną na takim przegięciu terenu. Na szczycie jest domek, z przodu podjazd a po obydwu jego stronach mnóstwo roślin. Za domem teren się obniża w drugą stronę i tam właśnie jest ten raj. Dookoła rabaty a na środku też wysepki roślinne.
Od Alinki nie wyjechaliśmy z pustymi rękami. Wykopała nam 2 sadzonki rozplenicy! Bardzo dziękujemy.