Świetna ta trawka ładnie się już przebarwia....u mnie ma kolor bardziej bordowy, ale może to od światła zależy? A ta za nią jak się zwie?
U mnie tez burza....cały dzień się zbierało...juz się powoli przyzwyczajam
Morningowi nic nie dolega Jest mlodziutki, ale bardzo ladny i zdrowiutki. Ja bym go zostawila. Co dwa tygodnie dokarmiaj florovitem, a na wiosne w przyszlym roku, jesli uznasz, ze masz dla niego lepsze miejsce to przesadz. Na razie nie ruszaj, niech sobie rosnie tu gdzie jest i meznieje. On jest malo wybredny, dobrze rosnie i w sloncu i w cieniu, lubi wilgotno, po prostu jest mlodziutki jeszcze, ale zobaczysz jak nabierze masy Na jesieni to juz bedzie inna bajka. A to drugie, musialabym miec lepsza fotke. Bo nawet nie widac czy to miskant W kazdym razie nie ma nic niepokojacego moim zdaniem Uszy do gory
I na podsumowanie małe porównanie tego samego miejsca - narożnej rabaty, które pięknieje za sprawą Ogrodowiska
2010
wiosna 2011 - tu jeszcze nie wiedziałam nic o ogrodnictwie i Ogrodowisku ))) ajajajajjjjjj................ ale już cieszyły mnie pierwsze nasadzenia mimo wielu błędów (wtedy jeszcze nieuświadomionych)
latem ciut było lepiej jak już była trawa ))
lato 2012 - wszystko zostało w tym miejscu zmienione gruntownie, powstała rabata ze świerkami serbskimi, hortensjami, miskantami i Nigrą...