Dziękuję Danusi i Witkowi za kolejne przemiłe spotkanie, za udostępnienie swego domu i ogrodu dla nas odwiedzających, jestem bardzo szczęśliwa, że kolejny raz mogłam zobaczyć się ze wszystkimi życzliwymi, serdecznymi forumowiczami dziękuję Wiesi, Kasi, Anuli, Gabrysi i Jarkowi za udostępnienie swoich ogrodów, serdecznie wszystkich pozdrawiam będę tęskniła do następnego spotkania
no to teraz moja relacja, kopiuję z watku o spotkaniach a potem uzupełnie o inne zdjęcia
To teraz grupa Świętokrzyska dziękuje za możliwość odwiedzenia wspaniałych ogrodów, poznani tylu osób i cudnych wrażeń!!!
Rabata na ulicy jest po prostu piękna.
Nie ma szans żeby jakiekolwiek zdjęcie oddało uroku jakie ma to miejsce!
Potem udaliśmy sie do zaczarowanego ogrodu pełnego zapachów.... Greglis OGROMNIE DZIĘKUJEMY za możliwość zwiedzenie Twojego ogrodu....zapachy czułam do samych Kilec i nie tylko.
Ostrzegam że zdjęcia nie są w stanie oddać tego uczucia jakie się ma przy spacerowaniu wśród tych kwiatów....zapachy były po prostu nieziemskie.
Ach u ciebie to jest ogrom kwiecia Gabrysiu ! Wszystko takie wielkie ,rozrosnięte i hortki już bieleją ?Cudnie sielsko-anielsko ! Nie ma to jak pełne słońce dla takiej grzędy,niestety już mogę tylko podsadać bylinkami bo na większą rabatę się nie porwę.