Dzięki wszystkim za wpisy. Woda już opadła, jest w normie. Szkody z wypłukanej ziemi pouzupełniałam, więc wszystko w porządku. Ogród żyje dalej swoim jurajskim życiem. Goździki to jedne z moich ulubionych kwiatów, mam ich sporo. Pachnie nimi cały ogród. Dla Was zdjęcie z pachnącymi goździkami. Pozdrawiam serdecznie
To czekanie na pierwsze kwiaty znam doskonale, co roku jest takie samo, kilka razy dziennie biegam i sprawdzam, czy już... .
No nie , moja też jest sprowadzana.
Jolu
Już wkrótce będzie tyle róż do pokazania, że aż.. do znudzenia
Brawo , ależ jestem ciekawa jej kwitnienia .
Kiedyś róże kojarzyły mi się tylko z takimi z kwiaciarni lub z tymi zwykłymi, polnymi - dzikimi odmianami, też nie wiedziałam, że róż jest taka różnorodność i pustych i pełnych i praktycznie we wszystkich kolorach .
Dajanko zostawię ci taki obrazek na pocieszenie oka /sadziłam kilka lat temu/.Koleżanka bardzo dba o roślinki no i bardzo inwestuje w ogród.Oczywiście pozdrówka i buziaczki posyłam.
Cudna wiewiórka . Nasze wiewiórki sa fajne i nie tak szkodliwe jak amerykańskie.Dobrze ze tamte do nas nie dotarły, trzeba sie cieszyc naszymi rudaskami.Dzięki za piękne zdjecie.
Kasiu żebych to ja wiedziała co zacz? Dostałam od znajomej, a darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby....nie identyfikowałam, może kiedyś.....a z cmentarzem to mi się wiele roślin kojarzy.....począwszy od tujek....
Dla Ciebie Basiu, wiem, że ci się podobają. Wyszło słoneczko, pięknie rozkwitły, patrzyłam, patrzyłam na nie i nie mogłam się napatrzeć. W słońcu jeszcze piękniejsze
Gdyby jeszcze rabatka była zadbana.
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za przemile spędzony czas... Teraz całkiem inaczej jednak będę patrzeć na Wasze wątki i ogrody Bardzo się cieszę że mogłam Was wszystkie poznać i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy