Pytam panów: mogę zrobić fotki podczas montażu? A panowie na to : w jednym ogrodzie to nas nawet telewizja filmowała
A ja mówię: to w moim byłam wtedy w Anglii a montaż swojego lustra obejrzałam w telewizji Ależ śmiechu było podczas montażu.
Oto pierwsza w Polsce historia powstania ogrodu dwóch luster
Pierwsze lustro za brzozami i wrzosowiskiem. Oglądać się w nim będą pnie brzóz himalajskich, piękne trawy podświetlone reflektorkami, łany roślin cebulowych i patyczaki werbeny. Hortensje także.
Te widoki pokażemy wiosną. A wszystko będzie widać podwójnie
Lustra są już na ścianie i u mnie w aparacie, wróciłam więc proszę o chwilkę
Muszę wgrać a nadmieniam, że ogarniam nowe funkcje w moim komputerze Ciężko mi idzie, bo nic nie jest tak jak było po staremu.
Witaj Danusiu)) powiem CI ze różaneczniki jakoś tak ,,Same,,rosną)))) oczywiście przygotowałem im stanowisko wg zalecen ksiażkowych)) dodajac od siebie dosyc duzo przekompostowanych igieł sosnowych i lisci z dębu (to za namowa kolegi)..własciwie to co roku dosypuje i uzupełniam to dodajac kolki do okrywy zimowej))widze ze to pomaga i zakwasza glebe taqk naturalnie))poza tym stosuje zwykły nawóz do rd i azali))) i cos co sie nazywa jakos tak ,,humbak ,, do iglaków to takie grzybki w proszku)))))))))))) pozdrawiam i przepraszam ze tak póżno odpisuje)))))