Anabelki, kije aluminiowe tylko szpecą. Powinnam wyjmować i w czasie wzrostu wbijać, kiedy to zdążyć wykonać?
Przed hortkami wczoraj posadziłam lilie białe tygrysie. i rozsadzałam Jeżówkę, co rok z nią latam po zagonach.
Taką karpę powinno się rozdzielić.
Hortensja sadzona jesienią "Sundae Freise'
Orliki w rabacie jeszcze nie obrobionej. Zdążyłam tylko trawy przyciąć.
Ostróżki zdążyłam przesadzić.
Lilie zdeptałam, już po kwiatku
Magnolia nie udaje mi się zrobić zdjęcia w całej okazałości, zastawiona krzewami, tujami.
Floks szydlasty posadzony był wzdłuż pomarańczowych tulipanów przy tujach Danikach. Jesienią miałam pomocnika i wyrzucił mi cały rząd na kompost. to taka pomoc innych rak.
Beznadziejnie. Tam gdzie posadziłam na górce i dobrze ziemię urobiłam, dałam pod spód piachu to rosną, a reszta... zanika. Po tej zimie padły mi w 90% wszystkie z wyjątkiem azjatyckich. Przeżyły zimę -30 bez śniegu, a tę mokrą i ciepła już nie
Ani jeden biały Triumfator nie przeżył Ale o dziwo kilka pełnych wylazło z ziemi ..
To już jest archiwalne... nie ma
Jeśli tak mówisz to mam bardzo dobry wpływ. Namawialam Cię na lilie , piwonie i sama juz nie wiem na co ale przeciez jestes zadowolona. Aparat nowy tez zawsze dobrze miec, chyba ze stary lepszy od tych nowych.