byłam pewna, że niewiele czasu potrzeba i sama zaczniesz o tym mówić, a poza tym odkąd znam Twojego eMa to muszę się pilnować co mówię, żeby mu się nie narazić
Śmieję się Danusiu, cóż powiedzieć, nazwy dzielnic jednak na ludzi się przenoszą, tylko jedni sąsiedzi są zdolni coś miłego powiedzieć, reszta jakby utożsamiła się z nazwą dzielnicy
Sąsiedzi jak spacerują to pewnie są zachwyceni Twoim ogrodem. Ja wiem, że Wy tam macie jakąś niedobrą energią emanujące nazwy ulic, czy dzielnic, ale ja wierzę, że na ludzi to nie nie przenosi
Sebek je ma w donicach, super wyglądają, to dobry pomysł.
No proszę i znowu się szykują konkretne zakupy, jak już skończyłaś w ogrodzie prace, to dla odmiany inne atrakcje szykujesz dla nas
Nie zwariowałaś tylko jesteś perfekcjonistką, fajnie będzie jak coś tam wsadzisz, najpopularniejsze drzewa tu na forum, które spełniają takie kryteria to umbry lub platany Alpens Globe.
To Variegatusy.
Dzięki za miłe słowa. Te rabaty wymagają jeszcze troszkę pracy, niedawno wymieniłam carex Aurea Elata, która tam paskudnie wyglądała na turzyce leśne, wiosną muszę 2 rodendrony kupić, bo padły no i jeżówki podmienię w przyszłym roku.