4 paczki to duuużo...oj będzie pomarańczowo....mnie moje dwie zaskoczyły
w przyszłym roku zrobię ekspeyment-część wysieję na rozsady a część do gruntu...
ja też myslę że to kwestia przestawiania się...bo nie dość ze skrzynie to jeszcze niebieskie
cześć Kwiatuszku
podobają Ci się?...teraz tylko od środka zabezpieczyć...ziemia i siać...tylko jak w środku zimy siać?
buzia Juzia
jak większość z Nas
Martuś...zasypana po pachy jestem...powtórka z rozrywki...a miało być tak pięknie...mnie też cieszą te aksamitki na parapecie...dają nadzieję
Witam! Danusiu, Aniu i Bogdziu - udało się ostatecznie dokończyć balonowe jajka, bo samo nawijanie nitki to dopiero początek zabawy. Można je tek zostawić jak wyschną, ale ja zawsze wyciągam balonika ze środka i zostaje ażurowe jajko, wycinam otwór i wypełniam czym się da. W tym roku Kiniusia przejęła wszystkie ozdoby i tylko w jej egzemplarzach są otwory, na moje już nie starczyło kurczaczków i innych rzeczy, więc na dno zostało mi włożenie tylko kilku piórek (bez wycinania otworów). Kinia swoje dzieła już powiesiła w pokoju, ja zastanawiam się czy jakiś bombek nie porobić zamiast balonów, bo pogoda typowo bożonarodzeniowa
Kiniusiowe dzieła
otwór, przez który wkłada się większe ozdoby
Hej Bożenko! Wydaje mi się że wszystko ok. U nas cały dzień koło zera było, w nocy minus 3. Zapakowane w duży karton, otwory w kartonie zaklejone taśmą. Wydaje mi się że nie przemarzły. Gdybym wiedziała że taka aura będzie... no cóż, już posadzone
Wielka paka:
Moje w doniczkach, dziewczyn czekają w kotłowni na odbiór
Po prawej n górze masz opcję "Rozmiar" , klikasz na "rzołędzia" jak ja go nazywam i wybierasz rozmiar , ja wrzucam 200% co daje rozdzielczość 800, na forum wchodzą foty 600dx, ale 100% daje tylko 400dx..... i niżej są jeszcze do wyboru proporcje, normalne zdjęcie w poziomie ma 4/3.
Szybciej zdjęcia wrzuca się nie z poziomu programu, a z otwartego folderu ze zdjęciami.. bierzesz i przeciągasz zdjęcie z folderu w miejsce gdzie je chcesz umieścić...... bo zanim załaduje w programie foty, to trwa wieki..
no i rośliny, oby przetrwały!
świecznice, tawułki, ostrózki, liriope szafirkowa, trytomy; i jak mówiłam, skróciłam róże i oskubałam z suchych liści
tu nawet z kwiatkiem liriope