Krokusy kupuję zawsze te duże, ich cebulki są dużo większe. Tamte małe nie mają takiego efektu po posadzeniu. Jutro zabieram się za sadzenie cebul. Muszę wymyśleć dla nich ładną ekspozycję, bo w projekcie nie przewidziałam, a klient się zgodził na zakup.
Wiosną będzie pięknie i kolorowo, zanim brzozy wypuszczą liście.
Oprócz tego ponad 200 krokusów w czterech podstawowych barwach: fioletowej, żóltej, paskowanej na niebiesko i najwięcej białych. Krokusy będą we wrzosowiskach, a narcyzy na rabatach i w żwirku może?
Danusiu a poradzą sobie by się przebić przez żwirek?
Oprócz tego ponad 200 krokusów w czterech podstawowych barwach: fioletowej, żóltej, paskowanej na niebiesko i najwięcej białych. Krokusy będą we wrzosowiskach, a narcyzy na rabatach i w żwirku może?
Jak wklejałam te zdjęcia wpadła mi myśl, żeby zrobic drzewo-soliter w trawniku na tle ściany. Od ławki będzie ładny widok. przedstawię tę propozycję jutro inwestorowi.
Chodzi o tę ścianę.
Cieszę się na myśl, że ubywa nam roboty a efekty coraz lepsze. Jutro zakopiemy kamienie - płyty, zrobimy pierwsze źródełko (jest do odebrania), dosadzimy resztę roślin. Jednak nie wszystkie, bo jedszcze budowa na froncie będzie się toczyła. Ale koniec prac niebawem. Potem w razie czego dojedziemy i dokończymy.
No i będziemy pielęgnować ogród
Jak wklejałam te zdjęcia wpadła mi myśl, żeby zrobic drzewo-soliter w trawniku na tle ściany. Od ławki będzie ładny widok. przedstawię tę propozycję jutro inwestorowi.
Chodzi o tę ścianę.
Tak tak Danusiu.
Od Ciebie nigdy nie przyjdą marne roślinki.
Bukszpanowe kulki, trawy, żurawki i berberysy.
Koniecznie rozpocznij... i za kilka lat cała POlska będzie miała piękne ogrody dzięki Tobie
o to to!dobra mysl!ja juz składam zamówienie na żurawki, czarną trawkę, hortensje(oczywiście Lime) i bukszpanki na moje zawijaski)po 100sztuk z każdego-mam duży ogród, więc dużo musi być
Tak tak Danusiu.
Od Ciebie nigdy nie przyjdą marne roślinki.
Bukszpanowe kulki, trawy, żurawki i berberysy.
Koniecznie rozpocznij... i za kilka lat cała POlska będzie miała piękne ogrody dzięki Tobie