Jak mróz zapowiadają to dobrze, że pada śneig.... pocieszę Cię, że jak mi sypnęło śniegiem, dowaliło ubitego ponad pół metra.. i leży ten syf dwa tygodnie, albo lepiej... to tam gdzie znika śnieg... pojawiaja sie kwitnące krokusy.. nawet kwitnącym śnieg nie zaszkodził
Reszta fot u mnie
Śniegu masz od groma, w zeszłym roku, totalny brak, a w tym totalny nadmiar ...... nas nic nie może być po środku
Nas omija fala opadów.. jest lekko plus i śnieg mokry leci w oczach..... i patrz co wypatrzyłam... pół metrowa warstwa śneigu im nie zaszkodziła.... i zasypała kwitnąc i co??????
I kwitną.. to od Ciebie przylaszczki.. pozostałe mają dużo pąków..
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i piękne życzenia świąteczne
Ale nas ta zima pokochała nie wiem dlaczego? bo przecież my jej nie
Mile spędzony czas w gronie dzieci i wnuków rekompensował niedoskonałość aury
śniegu po kolana, padało wczoraj cały dzień, noc i dziś do południa, na chwilę byliśmy odcięci od świata, drogo były nieprzejezdne, ale już w południe wszystko wróciło do równowagi, pługi wykonały dobrą robotę na drogach, a moi faceci wokół domu i na podjeździe
teraz jest ciepło i zaczyna robić się przeraźliwie mokro...cóż musimy to przetrzymać
Dziś jest święto jajeczkowe to jeszcze poczęstuję was jajeczkiem dekorowanym, autorstwa mojej najstarszej córki życzę dalej miłego świętowania
Niestety to nie Prima Aprilis...
przez pare godzin nie mieliśmy prądu, antena była zawalona śniegiem i tv nie odbierało sygnału, gdyby nie napęd na 4 nie moglibyśmy wyjechać z domu bo pod półmetrowa warstwą śniegu jest warstwa błota....
JEST FAJNIE
Moje hiacynty świąteczne dzisiaj kończą swój żywot
Gałązki wypuściły listki. Oczywiście nie próżnowałam ogrodniczo i posadziłam patyczki bukszpanu do ziemi.ALLELUJA
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i przepiękne kartki świąteczne.
Wczoraj sypało jak w środku zimy. Przez zimę nie napadało tyle śniegu co wczoraj.
A dzisiaj piękna sceneria bajkowa.
Ela już trzy setki za tobą, rozpędziłaś się ostatnimi czasy, ale to dobrze, bo u ciebie zawsze wesoło i naładować akumulatorki można, nie zmieniaj nam się a zawsze będziesz miała tyluuuuu.....gości co teraz albo jeszcze więcej
Musze się przesiąść na inny komp to ci później jeszcze kwiatka jakiegoś ślicznego podrzucę
Buziaczki
Masz wiosnę