Bogdziu na szpaka to mi nie wyglądal, u mnie pelno szpakow od wiosny, piórka na wierzchu jednolite a pod spodem cały w białe plamki jeszcze jedno jego zdjęcie
A czy zadowolona jesteś z konstrukcji stalowej domu.....nic Ci nie peka w środku..?... Bo okna to chyba aluminium???
Pęka... W czasie wichury nawet jedna szyba nam pękła, ciut ciut... Okna aluminiowe. Ale genralnie przeszkadza mi tylko w czasie silnych wiatrów, bo wtedy mi kryształki w kinkietach w sypialni hałasują
Humor ponad wszystko no za to Cię tofikuję...
A może te kryształki to od czegoś innego w sypialni brzęczą?????...
Zeta!!!
ups...wydało się
jestem....
Nie ciesz się ja słyszałam że u Ciebie tez coś brzęczało
A czy zadowolona jesteś z konstrukcji stalowej domu.....nic Ci nie peka w środku..?... Bo okna to chyba aluminium???
Pęka... W czasie wichury nawet jedna szyba nam pękła, ciut ciut... Okna aluminiowe. Ale genralnie przeszkadza mi tylko w czasie silnych wiatrów, bo wtedy mi kryształki w kinkietach w sypialni hałasują
Zeta!!!
ups...wydało się
jestem....
Nie ciesz się ja słyszałam że u Ciebie tez coś brzęczało
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
Buty od ciemierników super fajne. A jaśminu w czasie kwitnienia lepiej w sypialni nie trzymaj bo szybko złapiesz alergię.
Edit: 2zł to nie wiadomo za co , ziemię , doniczki , prace czy w końcu krzaczek lub wodą do podlewania. Cudne sa i też bym nakupiła mnóstwo bo to darmo było.
Bożenko, dzięki...jak cos się zacznie dziać, wywalę na klatkę schodową
za buty siedmiomilowe, dzieki
i jeszcze takie nasadzenie, nie miałam w co upchac te hiacynty, no zong!
i uciekam kochani!
jutro wyjazd, odwiedzam koleżankę z forum
No normalnie miodzio
Miłego spotkania Wam życzę.....
Buty od ciemierników super fajne. A jaśminu w czasie kwitnienia lepiej w sypialni nie trzymaj bo szybko złapiesz alergię.
Edit: 2zł to nie wiadomo za co , ziemię , doniczki , prace czy w końcu krzaczek lub wodą do podlewania. Cudne sa i też bym nakupiła mnóstwo bo to darmo było.
Bożenko, dzięki...jak cos się zacznie dziać, wywalę na klatkę schodową
za buty siedmiomilowe, dzieki
i jeszcze takie nasadzenie, nie miałam w co upchac te hiacynty, no zong!
i uciekam kochani!
jutro wyjazd, odwiedzam koleżankę z forum