Pszczelarnia
22:48, 17 sty 2013
patyna pokrywa też drewniane sztachety płotu ... stara furtka porośnięta bluszczem nasuwa skojarzenia z tajemniczym ogrodem ... tak jak te stoły i róże ... nie mogę przestać pstrykać zdjęć i w duchu bardzo dziękuję technice za kartę pamięci i cyfrówkę
...
detale ... szczegóły ... a znaczą tak wiele ...
przed domem w szyszkach przycupneły skrzaty na jednej nartce ... ha ... i nie pognały na sztruks ... zawsze to jakaś pociecha
))) ...
zamykam furtkę i zmykam by w domu
... przy lampce czerwonego wina słuchać Pszczółki
Ewa jak mi tam dobrze było ...
...
jak ciepły i klimatyczny jest ten dom ... Wy ... niesamowici jak indywidualne osoby a nade wszystko jako para ...
jak piękny jest ten ogród zimą gdy kolor ... zapach i energia uśpione czekają na wiosnę ... lato ... jesień ...
muszę tam wrócić gdy matka natura wybuchnie

...
a teraz zamknijcie oczy ... i wyobraźcie sobie mnóstwo maleńkich ciepłych światełek porozrzucanych po ogrodzie ...
i macie zapowiedź ogniska i tego magicznego wieczoru co był ... a dziś miał być opisany ... ale porządek upadł ...

detale ... szczegóły ... a znaczą tak wiele ...
przed domem w szyszkach przycupneły skrzaty na jednej nartce ... ha ... i nie pognały na sztruks ... zawsze to jakaś pociecha

zamykam furtkę i zmykam by w domu

Ewa jak mi tam dobrze było ...

jak ciepły i klimatyczny jest ten dom ... Wy ... niesamowici jak indywidualne osoby a nade wszystko jako para ...
jak piękny jest ten ogród zimą gdy kolor ... zapach i energia uśpione czekają na wiosnę ... lato ... jesień ...
muszę tam wrócić gdy matka natura wybuchnie

a teraz zamknijcie oczy ... i wyobraźcie sobie mnóstwo maleńkich ciepłych światełek porozrzucanych po ogrodzie ...
i macie zapowiedź ogniska i tego magicznego wieczoru co był ... a dziś miał być opisany ... ale porządek upadł ...