cd. zimy, która jest iluzją...
Idziemy w górę K ... Oto dom Pani P... Ma dziewięćdziesiąt sześć lat i żyje dzięki sąsiadom....
A to dom, który już nie jest domem... Został zamieniony na stajnię... Szkoda...
Dzisiaj, ponieważ nasze ogrody przysypał śnieg i naprawdę trudno odnaleźć pod owym śniegiem, to co jest prawdziwe zapraszam Was w podróż, być może inspirującą. Idziemy w górę Kamieńczyka, jest śnieg i szadź... Słońca nie widzieliśmy od ponad tygodnia. Kocham zimę za jej iluzoroczyność. Wtedy świat jest ogrodem, a co by było gdyby tak zostało....
Zbyszku witaj,pieknie jest u Ciebie.Podgladam po cichutku ale dzisiaj sie odwaze zapytac i prosic o rade
To jest naprawde biala hosta? Pamietasz jej nazwe? Jak sie zachowuje? Napisz cos wiecej ,prosze Serdecznie pozdrawiam -Kasia.
Ania odpowiedź już od ponad godziny tam jest - jak są liście to je przypali bo takie ma zadanie (przeczytaj) nasion nie zebrałem
zdjęcie powyżej to taka mała zagadka zdjęcie z marca ale kwitnie i wcześniej
tej chyba nie pokazywałem (skleroza) czort wie a sprawdzać mi się nie chce SKS!
Catalpa speciosa 'Pulverulenta jedna zimę przetrzymała zobaczymy co z kolejną
Wczesną wiosną ekipa skończyła prace budowlane chodnika przy domu, a Mój mąż w ogrodzie ułożył murki oporowe z kamienia wokół rabat. Przekopaliśmy trawę wzdłuż chodnika, część starych nasadzeń wymieniliśmy na nowe. Następnie obsypaliśmy roślinki korą.